Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca dziecka z ukochanym

chcę mieć dziecko ze swoim kochankiem

Polecane posty

Póki co - mąż nie będzie znał prawdy. Przecież skoro nie chcę z nim brać rozwodu, to jest równoznaczne z tym że nie można poznać prawdy, bo to by wszystko przekreśliło. Mąż oczywiście dowie się w swoim czasie, nie mam zamiaru przecież zawsze przed nim tego ukrywać.

Gość atari zwei
eh, spaliłe(a)ś. a początek był dobry.

nie rozumiem

Gość atari zwei
ostatni jest taki "za bardzo". pierwsze wyglądały na ( a może nawet były ?) autentyczne

Gość Jeden sobie ktoś
Już Ci to wyjaśnię, dlaczego prowo :D Kochanek to też facet, więc jak mógłby zaakceptowac sytuację że jego przyszła, sypia na dzień dzisiejszy z nim i z innym facetem :P

Gość atari zwei
a ja myślę, że kochankowi wisi z kim ona sypia. ważne że jemu też daje. to kochanek a nie narzeczony :)

Gość valerianna młoda panna
poczekajcie, pewnie jak kochanek znajdzie dobrą pracę to napisze tutaj jak powiedzieć mężowi o rozwodzie. a póki ma kto jej dupsko utrzymywać to jej nie spieszno szmata z ciebie

Mój mężczyzna wie, że w tej chwili nie zapewni przyszłości temu dziecku, chociaż bardzo by chciał. A nie chce, by dziecko i on sam byli utrzymywani przez kobietę. Wie, że bardzo rzadko sypiam z mężem, wie że muszę to robić, aby nie wzbudzać podejrzeń. Jak by to wyglądało, gdybym mężowi od 2 lat odmawiała seksu? Przecież by domyślił się, że coś jest nie tak. Ale mój mężczyzna naprawdę bardzo chce mieć dziecko. Często bywa u nas w domu, więc miałby właściwie stały udział w jego wychowywaniu. Moja córka też go uwielbia.

Gość Jeden sobie ktoś
"a ja myślę, że kochankowi wisi z kim ona sypia. ważne że jemu też daje. to kochanek a nie narzeczony " Tu bym się zgodził :) Tylko który kochanek planuje dziecko:D

No dobrze. Rzeczywiście zażartowałam ale nie wróciłam tu bez powodu. Na razie dziecka jeszcze nie mamy zanim ukochany nie znajdzie pracy ale odkryłam, że mąż mnie zdradza z żoną wspólnika. Czytałam jego maile, on jeszcze nic nie wie. Jak doprowadzić do rozwodu z orzeczeniem o winie męża ? Jakie dowody zebrać ? Nie chcę czegoś spaprać na początku.

:(

Gość moda na sukces
jak czytam ta historie, to mysle ze ktos tu naogladam sie MODY NA SUKCES, tam tez kazdy z kazdym sie dyma i ma dzieci... myslalem ze to tylko w filmach mozliwe

Gość Zuzia_sweeeeet
:D

Gość hbdvk lm,.
Zuzia czego miche szczerbata cieszysz