Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasze ulubione topiki z forum

Jakie topiki najbardziej lubicie czytać?

Polecane posty

możecie podawać tematy tych co tu przebrnęły a są wasze ulubione:) Ja najbardziej lubię robić ocen czyjejś urody:P

Gość bozeeee....zal
a ja o tej pojebanej wojnie ;/

Gość czy moge^
mam taki jeden ,ale nie powiem zaraz tam przyjdzie cała armia:D

ja żadnego topiku z czyimś zdjęciem nie pominę:P muszę zobaczyć i ocenić wzystkie to jest mój ulubiony temat:P

dodam że czasem zapisuję sobie zdjęcia tych osób na komputerze :D

Gość czy moge^
pomóżcie ,a oby na pewno doradźcie czy moge ,oby na pewno :D

Gość z sumieniem na ramieniu
chude kontra grube, blondynki kontra brunetki, wysokie kontra niskie, dzieciate kontra niedzieciate zawsze wtedy wychodzi idiotyzm i chamstwo 99% użytkowników tego forum uważających się głosicieli jedynej słusznej mądrości życiowej

Gość ja o zdradzie chamskich
facetach i mezach co sie nie myja ;)

a i jeszcze o slubie... o tym ze dopiero po zareczynach kobiety zaczynaja uwazac ze ich zwiazek jest powazny :D smieje sie potem calymi godzinami

no mnie też się wydaje że poz aręczynach zmienia wagę.. ale może jestems taroświecka?

ja rowniez lubie oceniac wyglad innych. sama bym sie na to nie zdobyla. zaszokowal mnie topik ze zdrowia, w ktorym dziewczyna napisala ze ma problem bo pochwa wychodzi jej jedzenie, wszyscy mysleli ze to prowokacja, a na koncu jakas dziewczyna napisala ze jest taka choroba http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4648632 massakra

no z tą pochwą to mega dziwne, wszyscy myśleli że to prowo a ja musze zacytować ten komenatzr z topiku bo mało się nie popłakałam ze śmiechu :D " przerażona21093 kiedyś gdy byłam jeszcze w przedszkolu wyleciała mi z pochwy lalka barbie. cieszyłam się wtedy, że urodziłam dzidziusia. jak powiedziała tacie, że urodziłam to dostałam wpie**ol, i zero żarcia do końca miesiąca"

Ja nie mowie ze zwiazek po zareczynach dla kogos nie moze byc inny, ale czesc lasek pisze, jakby do zareczyn nie liczyl sie wcale, mozna sie olewac i zdradzac, a po zareczynach wsio sie cudownie zmienie :P

Gość tta io
dobry cytat bym sie posikała :D:D:D Barbi

ni wiem czy to trochę nie hamskie żartowąć, skoro dziewczyna naprwadę była chora, ale ten też mnie rozśmieszył "przerażona21093 bywa czasem tak, że z pipy wylatują mi saszetki z herbatą ekspresową "

heh, no ale kurde pomyslcie sobie, dziewczyna musiala niezle panikowac a tu takie odpowiedzi:O ale coz, to brzmialo tak niedorzecznie

no, hamskie to, ale oni myśleli z początku żet o prowokacja jest

Tak w ogóle, chciałam napisać, że zauważyłam że strasznie często pojawiają się tu topiki o problemach w związku. jakieś 80% tych poważnych topików, ludzi z problemami, dotyczy związków hehe aż można pomyśleć że mam dobrze, bo nie mam chłopaka i nie mam problemów:P

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość i oi
te literki takie podniecające eehh miałam takie w przedszkolu :D:D

Gość i oi
a czy jak podamy hasło"KAFETERIA" będzie zniżka?????

up