Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlondynkaDziewcznkaaa

Czy podoba wam się Doda?

Polecane posty

Gość BlondynkaDziewcznkaaa

a jesli tak to co ona ma w sobie?

Gość syfu pypu tramta pampa
ma ładną twarz

Gość nasze ulubione topiki z forum
tzn. ogólnie jest niebrzydka, jak miała 19 lat w Barze to miała coś takiego fajnego, dziecinnego w sobie, ale robi za mocny makijaż oczu i za dużo się tapetuje. no i jej wuklgarność w zachowaniu sprawia że przedkłada się to nad urodę. przze to traci w oczach w kobietach powinna być sybtulność, może być połączona z jakąś ekstrawagancja i mocnym akcentem ale bez tego kobieta nie jest taka... ładna

Gość król sobotnich parkietów
marzę o tym, by masować stopy Dody :classic_cool:

Gość słiit focia
nie podoba mi sie dodzina, jest brzydka i syfiata ble, pozdrafiam pa :*

doda jakos mnie nie przekonuje, ma pewne cechy ktorych w kobiecie nie lubie, mimo ze jest naprawde szczupla to wydaje mi sie jakas taka przypakowana, ma porzadny biceps i szerokie plery. twarz ma troche meska. bez makijazu ma malenkie oczy a bez szpilek krotkie nogi. za to ma zawsze zajebiscie ulozone wlosy i fajne fryzury. z polek to uwazam ze duzo ladniejsze sa :anna przybylska i mucha (chociaz muchy szczerze nie lubie)

Gość z sumieniem na ramieniu
nie podoba mi się, ale stwierdzenie, że mucha jest ładniejsza jest wg mnie dla dody krzywdzące, ma przynajmniej krótsze czoło i dłuższe nogi, i nawet biodra szersze

Gość nasze ulubione topiki z forum
e tam, bardziej jak seksowna jest wulgarna i taka narzucająca tą swoją seksowność na siłę seksowna i subtelna to jest np. Alicja bachleda Curuś

doda nie ejst brzydką dziewczyną- jest zadbana:) ale przy takich dziewczynach jak jessica alba, adriana lima, camilla belle- wypada bardzo,bardzo słabo... już nawet marina Łuczenko bardziej mi się poodba:)