Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotyjehoohu

mam dziecko z facetem amysle o bylym.

Polecane posty

Gość kotyjehoohu

kurde mam 3miesieczne dziecko z moim obecnym partnerem jest ok jak to w zwiazku klocimy sie i godzimy... ale nie moge zapomniec o moim bylym.. mam nadal go w sercu to glupie ale mysle o nim :( teraz na nk przegladalam jeo zdjecia... i nie moglam sie powstrzyac i napisalam do niego co slychac... chociaz juz minely ponad 2lata..ciagnie mnie do niego strasznie... a moj facet.. na poczatku bylo super chociaz bardzo mnie ranil zdradzil oszukiwal chociaz podobno sie zmienil.. ale kiedys dbal o siebie kapal sie codziennie a teraz... musze ja go namawiac zeby sie umyl zeby umyl zeby.. odpycha mnie to strasznie :( a tamten mnie zawze pociagal ehh niestety go zranilam i wrocilam do tego obecnego co mam z nim dziecko czasem mysle ze popelnilam blad........ wiem wiem skrytykujecie mnie bo sama nie potrafie pojac czemu tak mysle... chcialam sie wyzalic:( milo jakby jakas chociaz jedna osobka pogadala ze mna.. bo nie mam z kim o tym pogadac....

Gość pakajkjahaha
hej

Gość kotyjehoohu
hej,,, :(

Gość pakajkjahaha
ile masz lat

Ameryki nie odkryję, ale jesteś w niefajnej sytuacji. A jakie są relacje z twoim aktualnym facetem? Nie chodzi mi o kłótnie, ale np. o wspólne spędzanie wolnego czasu, seks. Wartoby zrobić coś, aby temperatura w waszym związku się trochę podniosła.

Gość kotyjehoohu
staszek - nie oczywiscie ze tak nie mysle. Nawet nie myslalam o tym zeby z nim teraz byc.. chociaz moze jakas tam mysl byla a co by byo gdybym z nim byla.. ale wiem ze nie odejde od obecnego niestety.

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość kotyjehoohu
Amanitis - swietnie ze pytasz.. bo jak spedzamy czas.. a wiec on praca idzie spac albo gra w swoja glupia gierke wczoraj prosilam aby do mnie przyszedl.. to wolal grac.. dzis tak samo od samego rana do 17gral... i na 19 do pracy.... seks.... hm czasem jest ale nie jest tak go duzo i nie jest taki jak kiedys goracu po prostu mi sie nie chce... :(

Zacznę od końca. Jeśli chodzi o seks to nie chce ci się dlatego, że on nie dąży do współżycia czy po prostu sama myśl o seksie z nim powoduje u ciebie niechęć? Bo jeśli to drugie to nie wiem czy jest co ratować. Jednak w tym momencie należy brać pod uwagę również dziecko, wokół którego trzeba się trochę nabiegać. Nie byłoby możliwości spędzić wieczoru sam na sam poza domem? Jak piszesz, że od rana do 17 w jakąś grę to strzelam, że ma z 26 lat. Beznadziejny przypadek.

Gość kotyjehoohu
z seksem jest tak ze on chce nawet by codziennie chcial ale ja nie chce bo mi sie po prostu nie chce po porodzie jakos odechcialo mi sie.... Dzieckiem ja sie zajmuje praktycznie od poczatku. On czaem pomaga... dzis np. zszokowalam sie. Cala noc z mala sie meczylam jestem chora na dodatek on spal.. obudzilam go o 9 czy moze teraz on sie zajac chociaz godzinke bo chce odespac.. on ok.. po czym mala placze a on na nia sie drze zeby zamknela ryja ...... to od razu juz ja ja wzielam i uspapalam.. on nie ma w oole cierpliowsci ... poplacze dziecko 5min i on juz nerwowy jest. Ehhhh takto jest ok kochany.. tylko ja myle o bylym:(

Gość kotyjehoohu
no dla mnie super.. ja go zranilam :( bo mialam nie wracac do obecnego a ten byly sie juz w sumie zakochal i wrocilam:( I jest na prawde dla mnie boski.

Z pewnością znalazłabyś u niego drażniące cię wady, jak u obecnego. Nie będę ci doradzać, nie lubię doradzać, ale mogę cię 'wysłuchać'.

Gość kotyjehoohu
eh tak mi ciezko :( moze masz racje:( nie powinnam w oole o nim myslec:(

Rutyna wdała się w twoje obecne życie. Gdyby mój całymi dniami grał w coś to bym mu wypierdzieliła grę tudzież sprzęt przez okno. Postaw się, rozmawiajcie. Powinno coś z tego wyniknąć :) Albo będzie lepiej, albo gorzej.

hmm...znam temat tylko ze z byłym mam dziecko a z innym jestem i szczeze jest ok...fakt troche to trwało ale nikt nie mówił ze skoro bierzemy sie za bycie dorosłymi to bedzie łatwo...jesli teraz ci dobrze to zostan w obecnej sytuacji i popatrz na dziecko...bo inna decyzja czyli ,,Powrót"do byłego bedzie cie bardziej bolał ze wzgledu na dziecko niz myslenie o byłym....to moje zdanie...

Gość kotyjehoohu
kocham mojego obecnego partnera.. ale myse o tamty dlatego to glupie i nie rozumiem tego :(