Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzony Heh

Nie moge zdać testów na prawo jazdy

Polecane posty

Gość Wkurzony Heh

Podchodzilem 3 raz do wstepnego i nie moge zdac juz 3 raz, poradzcie zrezygnowac czy nie? za kazzdym razem mam 4-5 bledow ucze sie po 4 godziny dziennie ..

Gość .NATALA..............
Niedobrze

Gość Anicaa
Musisz uważnie czytać pytania bo często jest kilka porawnych odpowiedzi a sformuowane są tak, że łatwo którąś pominąć. Zwróć też uwagę, że np przy pytaniach dotyczących skrzyżować raz pytanie raz brzmi kto ma pierwszeństwo a drugi raz kto jedzie ostatni, często nie czytamy uważnie pytań i stąd mogą być pomyłki. Powodzenia życzę

Gość hugujdosklplkjnpiorhdtg
nie rozumiem tego naprawde, poszlam raz i 0 błędów a przysiegam ze uczyłam sie 3h przed i nie chodzi tu o pamiec, bo wlasnie pytan nie powinienes wszystkich na pamiec wkuwać tylko logicznie myśleć powinieneś. Po prostu powinienes ogarniac jak masz sie zachowac na miescie w danej sytuacji, fakt nie ktore pytania są porypane na tych nowych testach, ale to tylko nie ktore, ciekawe jakbys sobie poradził w mieście...

Gość Wkurzony Heh
ja juz na wszytksi sposoby czy logicznie czy nie a zaznaczam ze nie nawidzilem samochodow nie ma nikt zmojich rodzicow ;/ ani rodzenstwo

Gość hugujdosklplkjnpiorhdtg
no u mnie nie ma też nikt auta ja zdałam prawko w lutym i w sierpniu kupiłam autko i sie ucze :) posłuchaj jak masz płytke z testami to nigdy nie dawaj test tylko wybieraj zawsze "nauka" i przeleć tam wszystkie 500 pytań, i tak kilka razy :D

Gość helga33333
Jak można nie zdać testu teoretycznego? Usiądź raz a porządnie do tego to się nauczysz...

Gość aquariuss
człowieku nie uczysz się testów, jak kartkówki, godzine przed egzaminem!

Gość Wkurzony Heh
jak widac mozna,codziennie przez 3miesiace zakuwaelm aby po powrocie bylo jak najlepiej a sie okazalo co innego napawde niewiem co dalej bedzie czy odstawic wkoncu marzenia o samochodzie

Gość aquariuss
ja się nauczyłem w tydzień, jak można nie nauczyć się w 3 miesiące? Ile się uczyłeś. Moim zdaniem myślisz że się uczyłeś, ale tak na prawdę to siedziałeś przed kompem i 2,5 godiny grania a 10 minut patrzenia na testy.

Gość ytu67u7
Nie wiem jak można nie zdać testów trzy razy.Lepiej chyba posiedzieć nad tymi testami dzień w dzień i je z palcem w dupie zaliczyć.Ja zdałem za drugim razem, za pierwszym razem program się sypnął i wmówiony mi że zakończyłem sobie egzamin ,odwoływałem się od tego i drugi egzamin miałem gratis który zaliczyłem z jednym błędem.Rozumiem gdybyś nie zdał trzy razy egzamin praktyczny bo dupków egzaminatorów nie brakuje ale teście musisz dać radę. Moja koleżanka będzie zdawała 7 raz PRAKTYCZNY i Ona dalej twierdzi że umie jeździć ale ciągle trafia na chama :D

Gość Wkurzony Heh
moim problemem jest rowniez moj charakter jestem wybuchowy,narwany bardzo chcialbym to zrobic w koncu jest kilka tez rzecxzy ktore mnie uspokajaja ale gdy za kazdym razem chwytam testy to caly czerwony sie robie ;/

Gość uuuuuu la la
no bo jak sie uczy na pamiec to mozna sie pogubic w tym wszystkim, grunt to nauczyc sie znaków i rozumiec o czym są pytania na testach a nie walic na pałe wszystko.

Gość gość
ja zdaje w w piątek 15 raz i nie mogę zdać

Gość gość
Albo sie porzadnie naucz, albo zrezygnuj, bo bedziesz niebezpieczny na drodze...

Gość gość
polecam stronę zdajmyto.pl, masz tam sporo pytań które pojawiają się na egzaminie (nie wszystkie oczywiście), do tego opanuj podstawowe zagadanienia z prawa drogowego i powinno pójść

Gość Joseph S
Nie możesz zdać ? Jest proste wyjaśnienie ............. PODDAJ SIE . Nie ma sensu tego ciągnąć w nieskończoność . Ja też zdawałem jakieś rok temu (zdawałem 1 raz) Nie udało sie i nie próbuje więcej razy bo dobrze wszyscy wiemy że nie ma sensu sie z tym urzerać . Już więcej pieniędzy w błoto pójdzie niż przyjdzie więcej szans na zdanie . Ludzie powiem wam jedno nie macie nawet 50% szans na zdanie.

Gość gość
Ja zdałem testy w wordzie za 1 razem, ale wewnętrzny to zdawałem sporo razy.

Gość migdałka1
Słyszałam, że dobry serwis dzięki któremu można się przygotować na teorie w Wordzie to http://www.ltesty.pl/ Ja zdawałam już kilka lat temu, ale syn mojej koleżanki dzięki temu serwisowi w końcu teorię zaliczył.

Gość gość
ja wiem, że dobry serwis to: www.test-prawojazdy.pl sam tam się zarejstrowałem, wystarczyło 2 razy wszystkie pytania przerobić i zdałem za pierwszym razem teorie. A pytania identyczne jak na egzaminie. Ciekawe skąd oni to mają?? Niestety na praktycznym już nie miałem tyle szczęscia i dopiero za drugim podejściem

Gość Cztesti
nie dziwie sie bo u nas w Polsce jest to totalnie bez sensu zrobione:) Ja jak mnie olewali specjalnie zeby zarobic na praktyce to kupilam sobie kolekcjonerskie prawko z fastidcard com i jestem super zadowolona z tej decyzji :]

Gość Ana345
Ja zdałam bezbłędnie za pierwszym razem :-) Skoro nie zaliczasz tzn., że nie nadajesz się na kierowcę. Prowadząc samochód trzeba myśleć, być spostrzegawczym, mieć refleks. Skoro tyle zakuwasz i nic z tego, to wybacz ale nie potrafisz myśleć. Tak jak ktoś napisał wyżej, trzeba nauczyć się znaków drogowych, przepisów i najważniejsze umieć je zastosować w praktyce. Co z tego, że wykujesz test. Wyjedziesz na ulicę i nie będziesz wiedzieć co masz zrobić. Wyjeżdżają później takie kwiatki na ulicę i Bogu Ducha winni ludzie giną. Nie wszyscy mają predyspozycje do prowadzenia samochodu i nie nic w tym złego.

Gość gość
http://prawko-dowod.pl/ Na smutek możesz u nich zamówić kolekcjonerskie prawko - tylko że na pamiątkę, a nie do używania wiadomo.

zdanie prawka w dzisiejszych czasach nie jest proste, duzo zalezy od dobrej szkoly nauki jazdy bo to glownie oni wprowadzaja w ten swiat.. ja chodzilam do autojaru na kabatach w warszawie i lepszej szkoly nie znam, pan Kamil to ideal instruktora.. gdyby nie jego wiara w moje mozliwosci i tluczenie domojej pustej glowy to do dzis jezdzilabym tramwajem :D

Gość esencjasmaku
Ja tez chodziłam do Autojar i bardzo sobie cenie tą szkołę. Szkoliłam się u pani Gosi która wiele czasu poswiecila na to bym zrozumiala pewne zagadnienia. Ja sobie chwale tą szkołę i wiem napewno ze kazdy kursant ktory z niej wychodzi ma w sobie wiedze potrzebna do zostania dobrym kierowca

Gość gość
Ja to dałabym sobie spokój i kupiłabym prawko z offshoreidcardscom.

Gość Irbis

Powiem tak zadne sranie w banie autoreklamy itd  - 3 dni sie uczylem do pozna w nocy z pomoca tego : https://e-testynaprawojazdy.pl/        Potem 1 dzien przerwy i egzamin na nastepny dzien ZDANY fakt piepsznalem jakis blad bo 71 na 74 pkt ale ZDANY i to sie liczy .3 dni do pozna w nocy to nie jest wiele wiec i tak jestem zadowolony . Pozdrawiam i dodam tylko ze nie warto sie denerwowac przed testem to taniocha 30 zl za egzamin i jak oblejesz to w D..pie miej zdasz nastepnym razem a nastepny moze byc za 1h :) wiec no stress :)