Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksenka876

pieprzona niesprawiedliwość

Polecane posty

Gość ksenka876

mam takie 2 koleżanki które są porpstu piękne,obdarzone niesamowita urodą,włosami,nie mówiąc już o figurze..mogą mieć dosłownie każdego,nie ma praktycznie nikogo kto by nie odwzajemnił ich uczucia nie mówiąc juz o tym ile facetów na nie leci...NIESPRAWIEDLIWOŚĆ!

Gość doczekasz się swojego..
będzie najpiekniejszy, kochał cię bedzie jak nikogo:D serio ;)

a czy jest ten jeden jedyny który kocha?? bo resztę to możno o doope roztrzasnąć...

Kultura mam na drugie - masz na jaieś....100? za drugie dałabym na msze jak byś takowe miał :D

Gość ksenka876
nie jestem zakompleksiona no tylko to ejst dla mnie kaurat przykre ze niekotre to na starcie maja łatwiej i gdzie nie pojda budza podziw

Gość madziattttttttttttttttttttt
ksenka876 jak ja Cie rozumiem.

Gość ksenka876
nie jestem sama przynajmniej...

nastepny kretyn?? staszek spod.. zdanie o tobie lepsze było,cóż.. wszystko sie ..wypacza, staszek tez z tymi "mamrotami" ???????? ale zdaje się że z tej "ławeczki" bywali od ciebie bardziej inteligentni :D cóż...czas robi swoje :D

Gość ..NATALA..
Eeeeeeeeee tam

Gość madziattttttttttttttttttttt
Oj,nie jesteś.Wystarczy ,że jestem z moją siostrą :(. Za nią się oglądają,ja jestem jak powietrze.Ciesze się ,że ma powodzenie,ze jest ładna,to moja siostra.Zdrugiej strony jest mi cholernie przykro.

Gość ksenka876
:(

Gość zawisc, bo inni maja lepiej
a tak naprawde pewnie nie wiesz, co sie u nich dzieje, tylko osadzasz po pozorach mnie tez tak postrzegano, dlatego ze jestem radosna, pewna siebie osoba, dosc atrakcyjna, dlatego np "przyjaciele " tak zwani, sie nimi nie okazali, bo nie obchodzilo ich co u mnie... i nie chodzi tu o nieskromnosc czy cos w tym rodzaju,a el np zdrowie mam slabe, teraz to juz w ogole z kazdej strony cos ostatnie tygodnie byly dla mnie wazne, ale nikogo to nie nteresowalo, bo przeciez mam wszystko no coz racja :D falszywych przyjaciol mi nie trzeba

pracuje z chorymi dziecmi - jak widze ich cierpienie, to jest niesprawiedliwosc a kompleksy sie leczy, proponuje wizyte u psychologa, powodzenia zycze

Gość ksenka876
no spoko ttlko, ze one uwazaja sie za niewiaodmo co i pod akzdym wzgledem czuja sie najlepsze ;]

to po co Ci takie kumpele autorko ?? lepiej chyba otaczac sie ludzmi szczerymi i naturalnymi ?? wtedy ani one nie bede Cie denerwowac i bedziesz zdrowsza, i moze rozwiniesz skrzydla

Gość ksenka876
;]

tego Ci zycze autorko i wiem co mowie kiedy sama uwierzysz w siebie, inni tez to zrobia powodzenia

Gość ksenka876
DZIEKUJE