Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Apel do kobiet

Polecane posty

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Kultura ale już nie jesteś dziewicą? ;)

Nie widać tego, czasami się zastanawiam jakim cudem mogłabym budzić czyjekolwiek zainteresowanie skoro jestem raczej dziewczęco-dziecięca niż kobieca. Dlatego natarczywe spojrzenia starszych (40-50lat) facetów mnie wprost obrzydzają No i jak dotąd posunęło sie wszystko o maleńki kroczek do przodu i przyszłości nie widać, no może widać ale jest zamglona mocno

Źle odczytujesz te spojrzenia. Mężczyźni w tym wieku, nie tylko lubią młodsze, bardzo młode kobiety, co jest normalne, ale i mają często, trochę doświadczenia i widzą, że nie jesteś dzieckiem, tylko kobietą.

Dziewictwo, strasznie niszczy psychikę, młodych kobiet :classic_cool:

Stalingrad, chyba źle odczytujesz, sens piosenki. Podmiot liryczny, jest moralnym zerem, degeneratem, próbuje zwabić kobietę, swoim diabelskim urokiem, nie obiecując niczego w zamian. Zwróć uwagę, że nawet, polonez mu się psuje :D Chociaż, wówczas było to całkiem atrakcyjny samochód, szczególnie w wersji dla resortu spraw wewnętrznych.

To powinnam jak najszybciej pozbyć się tego ciężaru w takim razie, aby ocalić z mojej psychiki jak najwięcej :D Nie wiem jak te spojrzenia rozumieć, ale zdarzało mi się to wystarczająco często żeby czuć się nieswojo

Miałem na myśli, że zapewne, większość z patrzących mężczyzn, widzi w Tobie kobietę, a nie dziewczynkę. A same spojrzenia znaczą to co zawsze: apetyczna kobietka :D Jeśli chodzi o rozwiązanie problemu dziewictwa, to chętnie pomogę ;)

Cóż, u mnie przede wszystkim trądzik. Podobno bez niego nie byłoby źle ... ale jak trądziku pozbyć się nie mogę.

Raz widziałem taką ładną dziewczynę z trądzikiem (a w zasadzie miała ślady po nim). Wysoka, zgrabna ... ale nie miałem odwagi zagadać. Za ładna dla mnie.

Osobiście nie jestem hipokrytą, nie czepiam się trądzikowych dziewczyn. Podobno trądzik to większa tragedia dla dziewczyny niż chłopaka.

A ona może myślała "Czemu żaden chłopak mnie nie podrywa? Jestem aż tak beznadziejna?" Znam sporo ładnych dziewczyn a tez wiecznie samotnych, wielu chłopaków miało by u nich szanse jeśli by tylko się odważyli. Ale oni sie boją, a one dochodzą do wniosku że coś w ich wyglądzie jest nie w porządku i popadaja w kompleksy

Ja mam trądzik od 12 roku zycia, wiele przykrych rzeczy mnie spotkało. I nawet teraz jak już jest całkiem znośnie, żeby nie powiedzieć ładnie, to każda najdrobniejsza skaza jest dla mnie koszmarem (takiego małego fioła mam) Ale dzięki temu tez nie mam nic do chłopaków z trądzikiem