Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impotentka25

Dlaczego nie mam ochoty? Pomóżcie

Polecane posty

Gość impotentka25

Od ponad 2 miesięcy nie mam ochoty na sex ze swoim chłopakiem.Biorę Microgynon21 może to przez te tabletki, za kilka dni je kończę bo już byłam u ginekologa po inne ale przez te 2 miesiące praktycznie wogóle nie miałam ochoty na sex, zamieszkaliśmy razem z chłopakiem a ja nic :( ciągle go odtrącam, widzę, że jest mu ciężko ale jest wyrozumiały i nie naciska, a ja nie potrafię się zmusić :( Czy jest szansa, że po zmianie tabletek od razu ochota wróci?

Gość her komendante
wróci ci ochota jak cię zostawi

Gość umpa lumpa
tabletki tak dzialaja, ze traci sie ochote na seks, dlatego to rzucilam.

Gość impotentka25
nie chce mieć dzieci a zabezpieczenie w postaci prezerwatyw odpada bo kilka razy nam pękała :o Zostają tabletki ale nie wiem czy to możliwe że akurat te tak na mnie działają? Czuję, że nigdy nie byłam taka słaba, o ochocie nie wspomnę a kiedyś miałam ochotę się kochać 2-3razy dziennie....

Gość umpa lumpa
sa inne zabezpieczenia, np. spirala, czy implant, czy zastrzyki, albo polaczenie prezerwatywy z globulka, czy kremem.

Gość klawesyn
sama se włóż spirale do mózgu

Gość ars vivendi
plastry tez a ostatnio nawet zel na skóre

Gość 5433089549568ke
te tabletki to gowno;/ sa okropne i za mocne bo jestes na nie za mloda;/ trulam sie tym syfem kilka dobrych lat i zlauje bardzo. zmien jak najszybciej i twoje chec wroci do normy;P

Gość impotentka25
kobiety które nie rodziły nie mogą stosować spirali :o poza tym nie sądzę żebym była za młoda na tabletki jak ktoś napisał bo za kilka miesięcy kończę 26 lat :) gumka i globulka to i niewygodne i niebezpieczne :o i zero w tym spontaniczności. Zmieniam na Midianę, brał je ktoś?

a mówią pisza i trąbią wszędzie : "przeczytaj ulotke albo skonsultuj sie z lekarzem ..." aż dziw bierze ze dorosła kobieta zazywa tabletki antykoncepcyjne a nie zna ich skutków ubocznych :) zainteresujcie sie czasami tym co zażywacie