Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didi1977

dziwczyna z agencji

Polecane posty

Gość Didi1977

Mamy zamiar z mężem spróbować sexu w trójkącie my plus pani. Szukamy od kilku tygodni na forach , czatach itp ale same niewypały gównie jeśli chodzi o urodę pań. Jeśli trafi się fajna laska to albo less albo hetero . Prawdziwa bi praktycznie nie do odnalezienia. Postanowiliśmy wynająć dziewczynę z agencji. Czy ktoś zna jakoąś fajną agencję z Elbląga i okolic ewentualnie Tczew i okolice gdzie są ładne dziewczyny i bez problemów zgadzają się na trójkąt no i jak z cennikiem. A czy w ogóle ktoś z kafe wchodził w trójkąt z panią z agencji i jak wrażenia ????

Gość krzychu2000
piekna sprawa, nie robimy tego z dziewczyna z agencji robilismy z kolezanka zony, pozniej ze znajomym malzenstwem teraz chodzimy do swinger-club, super

Gość Didi1977
pary odpadają to bardziej ja chce z kobietą a mój misiek nie ma nic przeciw temu. Znaleźć właściwą dziewczynę to naprawdę problem przynajmniej w naszej okolicy +- 100 km . Agencja wydaję się chyba najprostszym wyjściem, pomóżcie

Gość ssssssseeeeexxxxxxx
W Elblągu są fajne laski w agencji na przeciw centrum Ogrody zapomniałem nazwy agencji i jak to w agencji dziewczyny zgadzają się na większość rzeczy to tylko kwestia ILE . Dawno nie byłem tak więc ceny nie podam

Gość my mamy ten sam problem
ale juz wole sobie odpuscic niz placic komus za to, ale robta co chceta