Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniaa87

Gdzie znaleść odcinki SUPERNIANI?

Polecane posty

Proszę pomóżcie mi, ponieważ szukam wszędzie gdzie mogłabym obejrzeć Supernianię i nie mogę znaleźć.

Gość kolekZpłotu24
Chyba nie znajdziesz Aniu;( TVN najskuteczniej ze wszystkich usuwa swoje programy z sieci...

no właśnie szukałam na vod i nie ma tam :( a na tym chomiku poszukam,ale chyba trzeba było jakieś smsy tam wysyłać prawda?

Gość ____rodzice____
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

jak założysz konto na chomiku dostajesz 100 mb ,aby powiększyć transfer trzeba zapłacić

Gość bas25
jak to nie ma na vod skoro sama to ogladalam na vod nie dalej niz tydzien temu :O wez sie przyloz troche do tego szukania, dziewczyno no

serio nie ma... może Ty oglądałaś "świat według dziecka" a nie "supernianię"? A jeśli to była superniania to wklej link i zwrócę honor :) i podziękuję oczywiście :)

Gość bas25
racja, to byl swiat wedlug dziecka. cholera, dla mnie to sie niczym nie rozni. w takim razie to ja zwracam honor i radze poszukac na chomiku, tam powinno byc.

no właśnie różni się :/ dużo bardziej wolę "supernianię" od "świata..." więc chyba jednak stracę te parę zł na chomika :) dzięki za pomoc :)

Gość bas25
tak bedzie najprosciej. mozesz tez wpisac w google "superniania site:peb.pl", tam tez powinny byc linki, ale bedzie sie dlugo sciagac