Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na zmiane.

Czy obciac tak włosy?

Polecane posty

Gość czas na zmiane.
tez mi szkoda, mam takie do połowy plecow tylko ze teraz na jesien bardzo zaczeły wypadac no i kucyk jest cienki. a co to za wlosy długie skoro sa cienkie i jest ich mało:(

Gość czas na zmiane.
up

jeśli masz cienkie to zetnij, ale nie wiem, czy taka fryzura będzie dobra sprawdza się na grubych włosach albo chociaż na bardzo dobrze ściętych włosach zainwestuj w dobrego fryzjera

Gość jak wypadaja i sa cienkie
to warto troszke podciac, a fryzurka fajna

Gość czas na zmiane.
zołza mnie mowia z kolei ze do cienkich włosów sie nadaje. zreszta u gwyneth nie widac ze ma jakies bardzo grube, zwłaszcza jak ogladałam jej zdjecia z czasow gdy miała włosy długie, to tak naprawde cienkie ma. a taka fryzura powieksza optycznie włoski:D

Gość lilia...
zetnij ryzyk fizyk, a fryzurke mam podobną

ja tez mam bardzo cienkie wlosy i zawsze sie upieralam przy dluzszych bo tak jest fajnie a teraz nosze wlosy takie do szyi bo taka fryzura najlepiej wyglada na moich wlosach dlugie wygladaja brzydko ,takie straczki sie robia :O

ja mam taką właśnie fryzurkę :) w zasadzie już od 2 lat jest mega "wygodna" i mega seksowna (a przynajmniej dla mojego faceta;)) parę razy próbowałam zapuścić dłuższe włosy, ale nie podobam się sobie gdy mam je długie i proste i za każdym razem wracam do tego cięcia

Gość czas na zmiane.
smefetka a czy dobrze sie układaja? nie musisz ich prostowac zeby ładnie to wygladało?

ja mam cienkie włoski, ale za to mam ich bardzooo dużo muszę używać prostownicy na końcówki, gdy chcę osiągnąć efekt taki jak ma Gwyneth, wtedy są wygładzone i sprawiają efekt jakby ich było mniej czasem użyję pianki i mam świetne fale ja się super czuję w tej fryzurce i naprawdę ją polecam

to jak włosy się będą układały zależy w głównej mierze od samych włosów ja żeby osiągnąć efekt ze zdjęcia muszę użyć prostownicy, ale to dlatego, że moje włosy z natury nie są "sztywne jak druty" no i jak już pisałam żeby optycznie było ich mniej

Gość na jesień/zimę
włosy ZAWSZE wypadają - zrzucamy "futro" tak jak i zwierzęta to robią.Uzywaj szamponów nadających objetości natomiast nie stosuj odżywek bo przetłuszczaja i obciążają włosy przez co robią sie one oklapłe. Lepiej stosuj skrzyp pokrzywę rdest a po miesiącu zobaczysz różnice a inne mogą ci pozazdrościć. W długich włosach kobieta jest kobieca i pociagająca a to facetów najbardziej kręci. Nie czytaj tych postów które namawiają cie do obcięcia bo są zwyczajnie złośliwe i pisane z zazdrości ze Ty masz długie a one np obcieły itd.

moja przyjaciółka kiedyś ścieła włosy tak samo jak ja i nie była zadowolona, ona ma cienkie i rzadkie włosy i efekt był taki jakby miała ich jeszcze mniej, nie podobała się sobie i po jakimś czasie jeszcze bardziej skróciła włosy - zrobiła też boba, ale do linii brody i wyglądała obłędnie w zasadzie nadal wygląda :)