mirella28 0 Napisano Listopad 9, 2010 Witam mam zmartwienie brałam w czasie karmienia piersią tabletki anty Azalija jest już 25tydzien i nadal niemam okresu tylko czasem bolą mnie jajniki i pod brzuchem czy to jest normalne po tabletkach a w ciązy nie jestm martwie się prosze o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O ja też na azalii Napisano Listopad 9, 2010 Nie miesiączkuje sie podczas ich brania. Moja córcia właśnie skonczyła 18 miesięcy ( do tej pory karmiłam) ale to JUŻ KONIEC :P już od 3 tyg nie chce piersi....cały czas jestem na azalii i nie miałam okresu ani razu i to jest normalne! Nareszcie przejde na normalne proszki albo na spirale, nie wiem jeszcze....nie miałam okresu od.....4 lipca 2008... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirella28 0 Napisano Listopad 9, 2010 ja juz nie biore azali bo nie karmie od 2mie i niemam okresu odprzeszlo 3 tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O ja też na azalii Napisano Listopad 9, 2010 a jak długo brałaś?? ile czasu już jej nie bierzesz? i jezeli można spytać na jakie tabsy przeszłaś?.... organizm musi sie przestawić, to wymaga czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
postaram się być kulturalna 0 Napisano Listopad 10, 2010 ja azalię 3 blister burę, także okresu nie mam. na razie mnie to cieszy. ( już nie karmię, ale tabletek nie zamierzam zmieniać, również dlatego ze pale) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach