Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytamSobie

PytamSobie

Polecane posty

Gość PytamSobie

Co by Panie powiedziały na uczęszczanie w swojej okolicy na specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży, po porodzie lub z małymi dziećmi, dla których byłaby zapewniona odpowiednia opieka podczas zajęć (ok, 1,5h)? Miasto powyżej 500tys. W centrum funkcjonuje kilka tego typu ośrodków, ale na obrzeżnych dzielnicach nie ma nic. Dodatkowo można by było korzystać z sauny i porad w zakresie odżywiana, dobranych indywidualnie, a z czasem innych propozycji typu stylizacja, solarium itd. Planuję także rozpocząć specjalne zajęcia dla seniorów, ale to już na inny temat. Podstawą działalności byłby typowy fitness (treningi, yoga, pilates streching, fat burner itd.), a zajęcia typowe dla mam zajmowałyby ok. 1/3, w zależności od zapotrzebowania. Co Wy na to, proszę o wszelkie opinie i sugestie.

Gość mortadela w sosie
ja bym sie pisała na cos takiego: fitness - siłownia dla kobiet z małymi dziećmi. obok sal dla ćwiczących, salka zamknieta z opiekunką dla dzieci. dzieci się bawią. mamy ćwiczą bo nie mam szans na samotne wyjscie do siłowni :(

Gość poważnie_zaniepokojona
W dużych miastach działają kluby fitness, gdzie można zostawić malucha, np. Gymnasion

Gość PytamSobie
Właśnie o to chodzi. Nie trzeba prosić nikogo o opiekę, bo to tylko godzina, a dziecko byłoby dosłownie obok, pod okiem odpowiedniej oczywiście osoby. w dużych miastach są, ale zazwyczaj w centrum. Doliczyć trzeba dojazd, a autobusem w zimie to praktycznie wykluczone z małym dzieckiem. Jak zamieszkałam tu 4 l. temu do centrum miałam 15 min. i tyle z powrotem. Dziś mam 25 w I, a zimą powrót zajmuje czasami po 45min w IIstr. Cały czas chodzi mi o duże miasto, ale nie o centrum. W około budowanych jest wiele osiedli, dlatego wolę na obrzeżach - brak korków, i zmarnowanego czasu na dojazdy, wystarczyło by si ę pezjść.