Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaa

Czy ktoś mógłby mi pomóc zrobić ZADANIE Z MATMY?

Polecane posty

Gość o ja yebie
szablonowe zadanie, gdybys uwazala na lekcji to bys wiedziala jak zrobic :O

Gość ewelinaaaaa
nie potrzebuję rad o 'uważaniu na lekcji' tylko jak zrobić to zadanie, widocznie, ty też nie uważałaś na polskim przy testach na czytanie ze zrozumieniem

Gość ewelinaaaaa
dyrektore - z góry dziękuję:) bo jesli juz bede miała rozwiązanie to przypuszczam, ze dojdę do tego jak to ma byc i dlaczego:P póki co nie mam pojęcia..

Gość ewelinaaaaa
dyrektore - jesteś WIELKI:classic_cool: dzięki bardzo :)

Gość helga33333
fuck nie zdążyłam :D oczywiście a = 5, b = -10 :D

Gość ewelinaaaaa
ja sobie do tego dojdę:D myślenie mi nie zaszkodzi :classic_cool: bardzo dziękuję:D

Gość helga33333
a = -5 :p

Gość majajakass
dyrektore dla mnie jestes zerem. no i co? popisales sie przed panna ze potrafisz rozwiazac bardzo proste zadanie matematyczne a ten glab nadal nic nie bedzie wiedzial. wiesz co. jesli mialam jakis szacunek dla ciebie to go stracilam. debilko ucz sie!!!!!!!! smarkula

Gość ewelinaaaaa
majajakass - po pierwsze nie głąb, po drugie nie debilka:O taka erudytka z ciebie? popatrz w lustro

Gość ewelinaaaaa
dyrektore - dzięki bardzo, z resztą sobie dałam rade:) a co poniektorzy tutaj wyżej srają niż dupe mają jak widać:O

Gość majajakass
moja droga skonczone mam 3 fakultety i wszystkie na politechnice :) egzaminu z matmy niegdy zadnego nie zdawalam bo bylam zwolniona:) a mimo studiowania na pw jestem ladna:) mądra i sporo zarabiam:) wiec co ty mi tu dziecko pieprzysz co?? jestes nieukiem. jestes kretynka i debilka. siadaj mala smarkulo do ksiazek. bo potem takie debile ida na studia i do pracy i nic nie umieja. zebys czegos tak podstawowego nie potrafila policyc? masakra. nie znosze takich pustych gówniar.

Gość majajakass
do DYREKTORE... widzisz moj drogi potem z takich panienek i dzieci jaki tu masz pryzklad wyrastaja takie panny z ktorymi się pogadac nie da i mylą adopcje a adaptacja i czyms tam jeszcze juz nie pamietam o czym pisales. potem taka pusta lala jak mamy tu, mysli ze wszytsko jej latwo przyjdziebo sie pousmiecha i cos sobie zalatwi. a potem sam dobrze wiesz jakie debilki wyrastaja. a potem my wsyztskie kobiety jestesmy wrzucane do jednego wora i traktowane jako te mało mądre z ktorymi sie nawet pogadac nie da. ehh dyrektore.

Gość ewelinaaaaa
majajakass - dziewczyno jaka z ciebie ELOKWENCJA bije:D od razu widać, kto tu jest pustakiem:D spójrz na swoje zachowanie a później oceniaj innych. To, że mam problem z jednym zadaniem nie znaczy, że jestem pusta a już w ogóle, żeby mnie jakaś panna z niewyparzoną buzią obrażała. Okres masz?

Gość yupiter
jak na wykształciucha to masz słabe słownictwo

Gość majajakass
ehhh slownictwo. chodzi ci o te literowki :) ehh dzieci dzieki. a ty ewelinko glupiutka do nauki wracaj kretynko:) zaloze się o stowe ze na porządne studia to ty sie w przyszlosci nie dostaniesz:):):):)

Gość ewelinaaaaa
"potem taka pusta lala jak mamy tu, mysli ze wszytsko jej latwo przyjdziebo sie pousmiecha i cos sobie zalatwi. a potem sam dobrze wiesz jakie debilki wyrastaja. a potem my wsyztskie kobiety jestesmy wrzucane do jednego wora i traktowane jako te mało mądre z ktorymi sie nawet pogadac nie da. ehh dyrektore." :D no i potem taka niedoedukowana potem nie potrafi potem użyć zamienników słowa "potem" :D

Gość majajakass
wiesz co ewelinko daj znac na co zaliczylas jutro klasoweczke:) tylko szczerze. nie przewiduję wyzej niż 3 naciągane:):)

Gość ewelinaaaaa
nie chodzi mi o literówki, tylko jak wyżej napisałam, wyżej srasz niż dupe masz:P przetłumaczyć CI to z 'naszego' na polski? Bo nie wiem czy Panny z 3 fakultetami nie uraziłam takim zwrotem..:D

Gość majajakass
heheheh a to takie dziwne ze mam 3? serio? rozbawilas mnie teraz:) naprawde nie znasz nikogo kto ma 3? dzieki:):)!!!! hehe super:)

Gość majajakass
ewelinko nie robisz na mnie zadnego wrazenia. JESTES GLUPIA:):) ucz sie dziecko ucz:) zmykam. paaaaaaaa kretynko:)

Gość ewelinaaaaa
Taka z ciebie figura?:P wydaje mi się, że kształtujesz się w internecie na zupełnie inną osobę, może jakieś kompleksy?:P Polecam wizytę u psychologa:D

Gość Agata z Kołobrzegu2
dyrektore sie zmyl bo mu majakas dobrze powiedziala a ty autorko sie ucz bo rzeczywiscie glupia jestes jak but z lewej nogi ja pierdziele ma racje ta ze cię wyzywa wez sie do nauki

Gość ewelinaaaaa
Agata z Kołobrzegu2 - nie masz podstaw, żeby mówić mi, że jestem głupia, gówno o mnie wiesz:P

Gość kubek z wodeczka
gim panno do nauki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boshe jakie to proste ty jestes jednak glupia lasencja

Gość Agata z Kołobrzegu2
owszem nie znam cie ale tu dalas popis :D:D:D:D jestes leniwa i glupia bedziesz przez to i jestes. majakcostam ma racje:) glupia

Gość kubek z wodeczka
pusta glupia gim panno do nauki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ewelinaaaaa
nie gim, tylko liceum:P