Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona w rozterce

Wątpliwości - i co teraz?

Polecane posty

Gość ona w rozterce

Było jak w bajce: był prawdziwy książę, była prawdziwa miłość, zaręczyny, większość przygotowań do ślubu już zrobione... a tutaj :( no właśnie... Od kilku tygodni myślę sobie, że to za szybko, że to nie było przemyślane. Od kilku tygodni przestałam w nim widzieć tego księcia co kiedyś. Od kilku tygodni - mimo, że on się stara i raczej on się nie zmienił - czuję, że nie nadajemy już na tych samych falach. Przeraża mnie to, bo to chyba nie jest normalne. Od kilku miesięcy mieszkamy razem, wspólnie urządziliśmy mieszkanie w domu moich rodziców. Były wspólne plany odnośnie przyszłości, a parę wydarzeń sprawiło, że się wypaliłam i nie wiem co dalej. Boję się tego co ma nastąpić. Ślub w maju - czy dopadł mnie jakiś przejściowy strach? Czy to normalne?

Gość ale o co konkretnie chodzi?
po pierwsze do maja kupa czasu, po drugie pewnie jesteś zmęczona przygotowaniami, po trzecie nie widze tu nic co można facetowi zarzucić. ile się znacie? ile jesteście parą? czy oboje dojrzeliście do tego? zaawansowanie przygotowań nie ma tu nic do rzeczy, ale jak masz unieszczęśliwić porządnego człowieka, to lepiej się rozstańcie.