Gość yhyokxd Napisano Kwiecień 27, 2018 Kominek w domu jest fajną sprawą, swój mam od polskiego producenta Kratki.com. Bardzo fajnie on pasuje do mojego salonu, jest dopasowany do wystroju. Ale pomijając to, to kratki.com mają serio spory wybór jeśli chodzi o kominki i wkłady kominkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMarianna Napisano Kwiecień 30, 2018 Ja mam od nich żeliwną kozę. Bardzo fajnie robi klimat w salonie, daje przyjemne ciepło, a kratki do dobry producent, porządne materiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milagroska1 Napisano Lipiec 2, 2018 Najlepiej decydować się na kominki gazowe. Są praktyczne i ekologiczne. Poza tym świetnie się prezentują. Warto na pewno zerknąć sobie tutaj https://www.kominkigazowe.info . Helex ma ciekawą ofertę w tym zakresie. Warto się z nią zapoznać. Propozycja jest naprawdę ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Kominki na zamówienie - http://www.kominki.bochnia.pl/. Podrzucam, może którejś z was przypadnie do gustu. Podpowiem, ze mają bardzo dobre ceny, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakiros Napisano Wrzesień 30, 2018 A jak sprawują się zestawy do czyszczenia kominka takie jak https://eblachy.pl/pl/p/Zestaw-do-czyszczenia-kominka-stal-nierdzewna/1090 ? Raz, że nie są drogie, dwa są ze stali nierdzewnej, a trzy podobno są bardzo praktycznie. Jak to jest naprawdę? Warto sobie coś takiego sprawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal557 Napisano Wrzesień 30, 2018 Kominek to poważna decyzja. W takim przypadku warto skorzystać z usług firm zjamujących się projektowaniem i tworzeniem tego typu rzeczy profesjonalnie. Tutaj macie fajne studio z Gdańska, które serdecznie polecam: http://bbconstruction.pl/oferta/wykonczenie-mieszkan-pod-klucz/ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnessia2 Napisano Październik 29, 2018 Ja np ostatnio natrafiłam na sklep z ładnymi i niedrogimi biokominkami http://www.wkladykominkowe.net.pl/1679-biokominek-wolnostojacy-kilo.html Ten jest bardzo stylowy, mam go w kuchni. Biokominki to obecnie hit ,bo świetnie prezentuje się w każdym wystroju wnętrz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina911 Napisano Listopad 1, 2018 Kominek w domu to super sprawa. Sami mamy od niedawna - wyczekany, wymarzony :) Zimą palimy każdego wieczoru. Mogę polecić też super dostawcę drewna kominkowego www.drewnex24.pl Kupujemy od nich brzozę. Oferują dobrej jakości drewno, atrakcyjne ceny i niespodziankę do zakupów. Obsługa też zawsze jest przyjazna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia Napisano Grudzień 17, 2018 warto pamiętać o dobrym drzewie do kominka, polecam https://www.drewnonatura.pl/ fajna firma, doradzą ci które wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlgaKa Napisano Grudzień 22, 2018 Mozna mieć kominek w domu tylko trzeba spełniać pewne wymagania. Na kratkach widziałam wkłady kominkowe z płaszczem wodnym , czy też wkłady powietrzne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafoncjusz Napisano Styczeń 31, 2019 Korzystam z kominka marki Kratki. Bardzo ładne wykonanie, niezwykle stylowe. Trójstronny widok ognia dzięki narożnemu wkładowi. Linia ProKratki jest naprawdę piękna i mogę ją polecić ludziom którzy chcą mieć stylowe wnętrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adrianna Napisano Luty 14, 2019 Uwielbiam kominki, ale nie mogliśmy mieć tradycyjnego kominka, więc wybraliśmy biokominek. My nasz kupiliśmy w Airhot Kominki z Lublina, znajdziecie tam dobry wybór i przyzwoite ceny. Nasz jest nowoczesny, idealnie pasuje do nowoczesnego wnętrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karpatia88 Napisano Marzec 27, 2019 A ja póki co nie mam kominka, ale fakt widziałam na kratkach bardzo fajny model kominka gazowego. Bardzo ładnie przedstawiona jest wizja ognia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2019 Warto zainwestować w kominek, który doda elegancji naszemu domkowi. Jeżeli rozglądacie się za odpowiednim kominkiem to polecam wam zajrzeć na stronę www.kominki.bochnia.pl Tam na pewno znajdziecie coś w waszym guście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JuliaKa Napisano Maj 29, 2019 Ja z kolei szukam wkładów kominkowych, sporo tego widziałam na kratki.com musze jeszcze tylko podopinać różne rzeczy związane z kominiarze i bede mogła kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2019 Warto rozejrzeć się za odpowiednim kominkiem do domu. Ja osobiście mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą firmy http://taniekominy.pl/ Oni mają spory wybór kominków i wkładów kominowych w całkiem niezłych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2019 Z mojej strony polecić mogę propozycje przygotowane na .kominki-vector.pl/ - bardzo dobrze radzą sobie z instalacjami kominkowymi, działają na wysokim poziomie i mają spore doświadczenie więc myślę, że zaproponują Ci odpowiednie rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Limba Napisano Sierpień 19, 2019 Mamy kominek z kratki.pl i za nic bym go nie oddała. Jest stylowy, dobrze ogrzewa pomieszczenie. Mamy kominek z płaszczem wodnym i faktycznie jest to opłacalne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinnga Napisano Sierpień 24, 2019 no wlasnie też się zastanawiam nad takim wolno stojącym piecykiem! i szczerze mówiąc z tej firmy bardzo nam się podoba i wzornictwo i wykonanie! także może uda nam się jeszcze przed jesienią miec takie cudo w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panga Napisano Sierpień 26, 2019 Mam właśnie taki wolnostojący z Kratek :) Przepięknie się prezentuje. Prawdę mówiąc, trudno było się zdecydować na jakiś konkretny, bo wszystkie mają obłędny design, ale ostatecznie wzięliśmy taką kozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misio Napisano Wrzesień 10, 2019 Kominki są boskie, jeszcze nie jest zimno wieczorami a ja już myślę o odpaleniu kominka, bo to taki fajny klimat daje, że człowiek za tym tęskni. Nasz kominek pochodzi od www.airhotkominki.pl/ z Lublina i świetnie się sprawdza w praktyce. Firma solidna, szybko i sprawnie zamontowała nam kominek i wcale nie kosztowało to wiele. A jak nie macie możliwości na tradycyjny kominek to polecam biokominki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biksa Napisano Wrzesień 17, 2019 Kratki.pl mają śliczne kominki. Ja osobiście zdecydowałam się na wzór od nich i jestem bardzo zadowolona bo wyonanie jest wysokiej klasy a firma sprawnie i bezproblemowo mi zamontowała wszystko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lagerta Napisano Grudzień 17, 2019 Nie ma nic fajniejszego zimą niż trzaskający w kominku ogień, szczególnie gdy za oknem pada śnieg Ja już od jesieni tak się relaksuję - mrygający kominek, dobra herbata w dłoni i fajna muzyka w tle i już jest super relaks, nie trzeba wyjeżdżać do salonów wellness. Sprawdzona firma od kominków z której my korzystaliśmy i jesteśmy zadowoleni to www.easykominki.pl/ Mają świetny wybór i wieloletnie doświadczenie w projektowaniu i budowie kominków, dobrze doradzą wam w wyborze kominka. Plusem firmy są też ceny nie z sufitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viska Napisano Grudzień 29, 2019 no dokładnie, takie kominki dają radę. ja mam z kratki.pl kominek i jestem bardzo zadowolona bo teraz w czasie świąt to się cały czas paliło w kominku i była bardzo swiąteczna atmosfera!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alyza987 0 Napisano Marzec 25, 2023 Kominki to świetne rozwiązanie na zimowe wieczory. Tylko trzeba zwrócić uwagę na montaż dobrego systemu kominowego. Polecam zainteresować się ofertą henitom.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Marzec 27, 2023 Ja od zawsze byłam przeciwna, jeżeli chodzi o kominki w domu. Ale biorąc pod uwagę, że coraz częściej bywają "awarię" i czasami cały dzień może prądu nie być, to jednak ten kominek może się przydać, szczególnie w okresie zimowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 11 Wrzesień Jak masz opcje postawienia kominka centralnie to moze po prostu piecokominek, koza i da rade dogrzac dom grawitacyjnie. Jak nie to moze DGP - wada potrafi byc taka, ze rozpalasz wieczorem, PC orientuje sie, ze jest cieplo i przestaje grzac podlogowke, budzisz sie rano i podloga zimna, a w domu tez juz sie troche wychlodzolo (choc to jest raczej do ustaiwenia i nauczenia sie jak palic). Ale zadaj sobie pytanie, czy na prawde lubisz sie zjamowac paleniem? Zeby nei bylo, ze wydasz 20k an zmniejszenie metrazu salonu. Ja np. lubie i nie wyobrazom sobie nie miec kominka, pale kilka razy w tygodniu. Podpowiem od siebie, że pewną opcja na dodatkowe ogrzewanie domu możę być zamontowanie klimatyzacji, która zapewnia nie tylko chłód ale również i grzeje https://www.saunierduval.pl Można tutaj zerknąć sobie na ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach