Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki123456789

Jak przetrwać ten czas?

Polecane posty

Gość wiki123456789

Mój mężczyzna spotyka się z inną kobietą. Mieszkamy razem, mamy 1,5 roczne dziecko. Ja nie pracuje ponieważ w żłobkach nie ma miejsca. Nie mam swojego mieszkania, a u rodziny nie mogę zamieszkać. Mieszkamy z dzieckiem u jego ojca, on nas utrzymuje. Jak się domyślacie nie mogę od niego odejść bo nie mam gdzie się podziać i nie stać mnie na utrzymanie siebie i dziecka. Musze wytrwać. Tylko jak? Jeszcze 1,5 roku wtedy dziecko będzie mogło pójść do przedszkola, a ja do pracy co pozwoli mi na wynajęcie jakiegoś nawet malutkiego mieszkania. Ciężko mieszkając pod jednym dachem z osobą, która Cię zdradza zachowywać się normalnie. Chcę chociaż spróbować by dziecko nie odczuwało napiętej atmosfery w domu, tylko zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić nie wiem...co sobie wmawiać, jak się zachowywać, gdy on jest obok. Jak przetrwać ten czas by się nie załamać. Już mam problemy z zasypianiem, wieczorami płaczę, cały dzień myślę o tej sytuacji, nie mam ochoty widywać się z koleżankami...Liczę na jakieś rady jak to wszystko przetrwać. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość ainniiiiaaa
zacznij żyć swoim życiem..... znajdz sobie kochanka , wyjsc do koleżanki , zadbaj o siebie, zyj tak jakby go nie było

Gość bedzie hadkorowo
a nie myslalas o zlobku ? mogłabys wczesniej pojsc do pracy a tym samym wczesniej sie usamodzielnic

Gość ainniiiiaaa
najpierw musisz zadbać o siebie, bo jak szczesliwa mama to szczesliwe dziecko

Gość ainniiiiaaa
no przeciez pisała, ze w złobkach nie ma miejsc