Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

dyrektore to kobieta

Polecane posty

Hej Zeli :) Dyrektore - nie trzeba znac terminu aby go nagminnie uzywac (tak dla wytlumaczenia pomimo ze uzyles/as ironii:p )

wypadałoby przeprosić tą dziewczynę za to że ją obraziłeś no nie? bo ona napisała poprawnie, a ty jesteś ciotą w kalesonach

Gość Madziunia 24
wniosek jest taki: dyrektore urodził się jako mężczyzna lecz jest w trakcie operacji ... wiecie jakiej :P

Gość a ten znowu
od nocy do rana od rana do nocy na kefe i sie podnieca DAMSKIMI BUTAMI NA ZDJECIU ... :( jakie to smutne:( i co juz nie wystarczylo zdjecie obcej kobiety w szpilkach:( wystraszyles sie co- ze klamales ze to twoja usuneles a teraz wez se wklej zdjecie szpilek w stopke i wal konia POPAPRANCU!

Gość zla wiadomosc
:D

Gość EEEEeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
!A KIEDYS BYL NAWET TAKI WATEK NA JAKIMS TOPIKU CZY DYREKTORE JEST LESBIJKA!!!:D POWAGA! BYLO COS TAKIEGO! NIE NO TO NAPRAWDE JAKI TO FACET SKORO GO PODEJRZEWAJA O BABE ZE JEST BABA I LESBIJKA GEJEM ETC.. MASAKRA!!! JEST TYLU FACETOW NA KAFE I NIKT BY NIE SNUL PODEJRZEN CZY TO BABA ITD BO WIDAC ZE CHLOP DYREKTORE TO FAKTYCZNIE JAK OSTRA PISALA ZE MASZ REUDNY CHARAKTER ETC TO MUSIALA MIEC RACJE I ZE Z TAKIM FACETEM BY NIE MOGLA BYC ETC BO JESTES TAKI WLASNIE ZNIEWIESCIALY , FOSZASTY , ZMANIEROWANY NO ..TAKI KOBIECY I TAKI LALUSIOWATY TROCHE

ejjj nie mów tak brzydko na kobiety, to nieładnie , kobieta na kobietę może mówić jak chce ale facet ... nieładnie dyrektore .... ;)

Gość zla wiadomosc
zelipapa, rozyebauas mnie :classic_cool: :D

Gość zla wiadomosc
nie no nie moge kurwa, napierdala po jakiejs gluszy w tych szpilach... :D

Szpileczko miałam kiedyś faceta od którego ciągu 1 roku dostałam 3 suszarki do włosów, na imieniny, urodziny i 14 lutego :D Podobno miał krótką pamięć :O:D

Gość zla wiadomosc
albo ty mialas ciagle niedosuszone wlosy

Gość czeresniak w pracy jest
Czesc Ostra skarb 👄 widzialas moje kolezanki ostatnio bo dawno mnie nie bylo i ich nie ma :(