Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jahaira

dziewczyny blagam pomozcie mysle ze poronilam

Polecane posty

dziewczyny jestm w 7 tyg ciazy od polowy 6 tyg zaczelo mnie porzadnie mdlic mialam obrzmiale piersi i temp zawsze okolo 37,1 dzisiaj budze sie rano piersi mnie nie bola nic a nic ni emdli mnie i temp po przebudzeniu 37 ale teraz patrzylam to spadla 36.5 czuje sie dzis dziwnie doberz jak przed ciaza czy tak moze byc ze jeden dzien tak jeden dzien tak czy to znak ze poronilam?

Gość latifa latifa
ale poronienie to chyba by się objawialo przede wszystkim krwawieniem

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Idz di ginekologa. Chyba wystapuje wtedy jakies plamienie. Nie wiem w ciazy nie bylam. Ale ginekolog, a nawet pogotowie jesli boisz sie ze cos moglo stac sie z dzieckiem. Przestancie kafe traktowac jak poradnie zdrowotna...

no wlasnie czasami plod po prostu obumiera a krawienie wywoluje sie lekami nie wiem a moze powinnam zrobic test ciazowy? czy nadal mam hormon ten w moczu?

sluchaj wkurzona tak sie sklada ze mieszkam w japonii a tutaj poziom lekarzy ginekologow jest jak u nas internistow zwyklych nie kaza zazywac nawet kwasu foliowego ani zadnych witamin nie zrobili mi zadnych badan oprocz usg martwie sie bo mam powod gdybym mogla isc teraz do dobrego ginekooga poszlabym

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Idz do ginekologa jesli jestes zaniepokojona. Chcac urodzic zdrowe dziecko chyba nie czeka sie jak dziwne objawy minal, tylko sie idzie do lekarza.

Gość latifa latifa
można test, warto do lekarza, wiesz co Ci powiem, przeciez ciaza to stan hormonalny-hormony w kobiecie szaleja, stad np wzrost temperatury itd i to byc moze tylko hormony, najlepeij idz do lekarza skoro sie boisz

Gość Zebinowa wrozka
Gdyby mialo nastapic poronienie wydaje mi sie ze mialabys bole brzucha , skurcze jak na miesiaczke, i pojawiloby sie krwawienie. Nie pisz o tym tak lekko - jesli czujesz sie niepewnie idz dzisiaj do lekarza!!

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Pisze co mysle. Skad mam wiedziec czy mieszkasz w Agfryce czy na Grenlandii. Sprobuj poszukac jakiegos lekarza przez internet i isc prywatnie, skoro tak wygladaja normalne wizyty. Nie znam Japonii, a Tobie zycze zeby okazalo sie wszystko w porzadku.

Gość latifa latifa
to moze ten test zrob jak tak, ale az tacy ci ginekolodzy jak lekarz pierwszego kontaktu, to dziwne , moze trafilas na malo troskliwych...a co robisz tak daleko?

Gość Zebinowa wrozka
..przykre z ta opieka nad ciezarna.Nie masz mozliwosci urlopu w pl na czas ciazy, ew porodu?

Po pewnym czasie temp. spada to normalne. Dniem bez mdłości i obrzmiałych piersi na twoim miejscu bym sie cieszyła, miła odmiana po kilku tygodniach męczarni. Spokojnie objawy ciążowe to nie rozkład jazdy, czasem są czasem ich nie ma. Dopóki nic ci nie jest, nic cie nie boli, nie masz krwawienia nie ma powodu do niepokoju. Stres ci morze dodatkowo zaszkodzić, weź kąpiel pogadaj do brzuszka i uspokój się.

Spokojnie, mialam podobnie i jeszcze do tego krwawilam a okazalo sie, że z dzieckiem wszystko ok. Buziak :*

ojejku dziewczyny podnioslyscie mnie troche na duchu ja juz mame w polsce z lozka w srodku nocy wyciagnelam to moja pierwsza ciaza i strasznie sie boje

Kochanie absolutnie nie czytaj nic na ten temat w necie, bo sie tylko nakrecasz, wiem bo mialam to samo, prosze wylaczyc komputer i zajac sie czyms milym i przyjemnym, bo dzidziusiowi szkodzisz tymi nerwami, spokojnie. Jak dasz rade to idz do lekarza, bo i tak pasuje zebys jakis badanka zrobila, a na razie relaksik i luz. 3 mam kciuky :*

heheh ok relaksik obejrze se teraz m jak milosc dzieki dziewczyny dzieki paulinko odezwe sie pozniej