Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyznajcie sEi

90 % facetów zdradzi,oszuka,skłamie itp...

Polecane posty

Gość przyznajcie sEi

taka jest meska natura, ja juz dawno sie z tym pogodzilam. Testosteron nimi rzadzi, ryzykowne zachowania,zaliczanie, niesluchanie kobiet i tak dalej... Lepiej pogodzic sie z tym ,niz zalowac i plakac na forum. Te 90% to tylko moje przypuszczenia, pozostala czesc to mezczyzni z niewielkim poziomem hormonu a przewaga zenskich

Gość zgadam sie
a to forum to potwierdza te teamty -zdradzil mnie, oszukał, klamie

Gość jestem wsciekla !!!!!
niestety :O

Gość Bambaryłko
Vademecum zdrady, czyli jak zdradzać, jak rozpoznać zdradę: http://tnijurl.com/334ff84e61d6/ ale też jak jej zapobiegać i jak ją uleczyć..............

hahahah no tak napewno kazdy facet taki jest hahaha Co to jest szczęście? - Częste pytanie. Odpowiedź złożona, a jednak odpowiem.

Gość stopglupimchuja
helloł witam mam na to wspaniały pomysl zeby temu lekko zapobiec zapraszam do tematu UWAGA DO WSZYSTKICH TUTAJ !!! CHCE OTWORZYC STORNKE NA FB PRZECIWKO.... wskakuj i pisz :)

ryzykowne zachowania,zaliczanie, niesluchanie kobiet i tak dalej." Najlepsze jest "niesłuchanie kobiet" :D:D:D

Gość stopglupimchuja
helloł witam mam na to wspaniały pomysl zeby temu lekko zapobiec zapraszam do tematu UWAGA DO WSZYSTKICH TUTAJ !!! CHCE OTWORZYC STORNKE NA FB PRZECIWKO.... wskakuj i pisz :)

Gość stopglupimchuja
temat na nastepnej str

Tak, bo jakby słuchał, to by znalazł się tutaj na temacie "Mój facet to ciapa i niezdara":p

Gość Bambaryłko
Bambaryłko....dziękuję za link.............

no no a jak juz słucha tej kobiety to później są pretensje że związek nudny , że nie ma własnego zdani a że chętnie bym sie pokłóciła bo jakoś tak zalatuje nudą u nas ... bo mi przytakuje a ja chciałabym by nie było tak przewidująco u nas itp ,itd

no faktycznie....tak jakby kobiety byly idealne, nigdy nie klamia, nie zdradzaja, sluchaja facetow, nie wala alko, nie jaraja fajek, nie podwedzaja swoim facetom kasy, nie maja wirtualnych romansow, zajebiste wnioski wyciagasz autorko.....

nie podwedzaja swoim facetom kasy"---> najlepsiejsze na tym topiku:D:D

Gość jdsjdjddjdj
jak mu slabo dajesz to zdradza .pyzatym wieczne jęczenie nic nie daje . pyzatym humorki wasze nas odpychają . pyzatym nauki z dzieciństwa nie każdy facet przenosi w dorosłe życie . pyzatym nie potraficie odmawiac innym. pyzatym macie poczucie ze na związku się świat kończy .zaspokajajcie faceta to nie zdradzi bo nie będzie mia czym i tyle . jak coś kreci to go przywołać do porządku albo zagrozić zerwaniem . nie poszczać na imprezki na wyjazdy za granice . jak poziom spermy przekracza normę w pojemniku to jest już źle. tak robić zęby nie miał wysokiego poziomu.nawet jak nie chce ,to mu wspomagać ręcznie lub loda . aż mu się odechce zdrad bo nie będzie miał czym i wkoncu zrozumie ze dupa to dupa każda ma taka sama .

jovik-ja tylko podsumowalam to czego dowiedzialam sie tu na kafe od....samych kobiet wlasnie!!! sa nie fair faceci zgadzam sie, ale kobiety nie pozostaja im dluzne.