Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wsciekla !!!!!

Facet po studiach może byc imbecylem ! ja takiego poznalam

Polecane posty

Napisal do mnie pan na sympatii, 24 latek. Po trudnym kierunku . Pierwsze wiadomosci byly fajne. Gdy przeszlismy na gg podobnie, to byly krotkie zdania , wkoncu wymienilismy sie telefonami zeby porozmawiac w koncu spotkanie, i to byl KOSZMAR !!! facet dal nie swoje zdjecie ! zamiast kogos fajnego przyszedl pan z nadwagą , lysiecjacy, jakies końskie zarty, niektore dzieci w podstawowce sa bardziej inteligentne ! :( rozmawiaja, rozumieja , wiadomo. Gimnazjalista przy nim to geniusz... Nie wiem jak on skonczyl te studia , kto daje dyplomy? to jakas tragedia

Gość facet po studiach może byc
imbecylem .i odwrotnie tez.masakra.:D

mowil ,ze nie ma kamerki ... teraz rozumiem dlaczego :o

nie rozumiek jak mozna byc tak załosnym ... dac zdjecia zupelnie innej osoby z mysla,ze sie nie zorientuje a moze polece na jego osobowosc? ktorej nie mial ? nie liczac spojrzen prosto w oczy ,do tego jego reka wyraznie ciagnela w moja strona ... Gdybym byla asertywna bym zapewne uciekla...a tak ? 2 godziny meczarni.

jestem wsciekla !!!!!-- to i tak kulturalna byłas do osła:DMiałaś jemu powiedzieć parę dobitnych i rzeczowych słów aby mu w pięty weszło.Ile Ty masz wiosenek jak taka milutka jesteś?;)

jestem wsciekla !!!!!-- to i tak kulturalna byłas do osła:DMiałaś jemu powiedzieć parę dobitnych i rzeczowych słów aby mu w pięty weszło.Ile Ty masz wiosenek jak taka milutka jesteś?;)

22 :)

Gość olej faceta
na drugi raz bądz przezorna