Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goometrianka

zobaczcie co ta dziewczyna napisała, uważam że ma rację !

Polecane posty

Gość pytanie za 100 pkt.
nie ma racji, cięzko żeby na 1000 nadesłanych CV odpowiadac na każde

Gość goometrianka
no nie przesadzaj że 1000, widać że dane ogłoszenie obejrzało 70 osob i nie każdy wyśle ale z 40 może dostaną i taki pracodawca ogłasza sie cały czas, od nowa, ludzie wysyłają CV a on nieustannie dalej sie ogłasza nie może znaleźć wśród tych którzy wysłali ?

jaka racje - kiedys sie zajmowalam rekrutacja pracownikow w bylej firmie - na kazde ofloszenie zglaszalao sie czasem nawet kilkaset osob - wybieralo sie na rozmowy te najlepsze, czesto majace wieksze kwalifikacje niz w ogloszeniu. z reszta kazdy pracodawca moze miec wlasne kryteria, a jesli komus nie odpowiada, ze jej nie zapraszaja na rozmowe to albo nie ma zadnych kwalifikacji, albo ma zle napisane cv, albo za wysokie aspiracje w stosunku do swoich umeijetnosci

Gość pytanie za 100 pkt.
nie przesadzam są ogłoszenia na które odpowiada kilkaset osób rozumiem frustracje , sam szukałem długo .. byc może ten pracodawca robi sobie baze danych potencjalnych pracowników bo ma dużą rotacje ( nie wiem na jakie stanowisko ta rekrutacja ) , spotkałem się z czymś takim kiedyś , zresztą nie mają prawa tego robic ale czasem tak jest

Gość pytanie za 100 pkt.
" po co dajecie ogloszenia skoro i tak nie oddzwaniacie chocby nie wiem jakie cv z najlepszymi kwalifikacjami wam wyslac to i tak sie nie doezwiecie wiec po co te te ogloszenia by z ludzi szukajacych pracy zarty sobie robic chyba. " Wizyty: 74 To są wizyty na tym wpisie tej laski a nie 70 CV na ogłoszenie ws pracy :-O

Gość goometrianka
nie mówie o 70 na ogłoszeniu laski tylko że inni pracodawcy tak mają umiesz czytać ze zrozumieniem? pracodawcy dają ogłoszenia i też mają wizyty myśle że oni budują sobie bazę danych na 100%

Gość pytanie za 100 pkt.
" nie mówie o 70 na ogłoszeniu laski tylko że inni pracodawcy tak mają umiesz czytać ze zrozumieniem?" typowa gadka doopencji z kafe :D podałaś 70 i akurat pod jej wpisem było jakieś 74 :D :D " widać że dane ogłoszenie obejrzało 70 osob " pisz precyzyjnie to nie będzie pomyłek

Gość pytanie za 100 pkt.
powodzenia w poszukiwaniach