Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Ubiór kobiety

Polecane posty

Na sekretarke w hurtowni drobiu to może z ogłoszenia u nas nie zresztą co ja będe tłumaczył i zapomnijcie że podam nazwe firmy, jeszcze jakieś wariatki będą dzwoniły stąd Ale jeśli któras z was mnie przekona to może umówię się żeby poznać i może zaproponuje prace a może co innego

Gość to nie ty szukales
w zeszlym tygodniu laski to pracy na stacji Orlenu i roochania w przerwach za 2000 na miesiac?:D ten sam poziom i styl wypowiedzi.

Lol - to słowo, które obecnie najczęściej używane jest w wyższych sferach/ Oznacza przynależność plemienną, to takie masońskie hasło ibermenszów:D

Gość Madzia 24
Ha ha kolejny burak tworzy niestworzone w historie ha ha ha ALE SIĘ uśmiałam :) coraz bardziej lubię kafeterię :)

Hej właśnie wyszła z moego gabinetu sekretarczka wspólnika mojego szefa :) szła normalnie, niby nic a jak przechodziła obok mojego biurka to zakołysała bioderkami, wtedy tak fajnie pokręciły się jej pośladeczki :) ona ma 31 lat ale dba o siebie mimo że jest już stara, wygląda pięknie

Gość Madzia 24
ile ty masz lat ? 31 to stara? chyba dla 15-latka, bo na pewno nie dla 20parolatka :) to twoja mama w takim razie jest super starą babcią, jeżeli kobieta 31letnia jest stara :) naprawdę, muszę tu częściej zaglądać, żeby pośmiać się z niskiego poziomu buraków różnej maści :P:P:P

Idę na brunch 🖐️ w ogole ostatnio nie da się tu porozmawiać normalnie. Jestem przyzwyczajony że ludzie mi zazdroszczą choć to przykre. Nie lubię zawiści bo sam jestem skromny i nie zawiszcze. No ale cóż. Pa

O kurwa - a ja właśnie wepchnęłam w siebie drugie śniadanie:( Taka jestem zazdrosna, że nie był to BRUNCH:D

Gość Powinnyście się od autora
uczyć- nie zawiścić :D

Po brunchu na chwilę może wróci, ale później znowu nas zostawi, bo lunch niebawem się rozpocznie. Ja sobie ten temat dodam do stopki, żeby nigdy nie umarł:p

Gość Nk.
Hmmmmm nie wiedziałam że znalezienie posady w tym charakterze jest tak proste... Tzn, że wystarczy założyć mini lub jakieś obcisłe ciuszki i praca jest moja? Prestiżowa praca i firma - proszę Cię, schowaj się bo obrażasz wszytskie 'sekretarki'

Dziwczyny macie racje ... Stoje za Oblubienica !! czlowieku jak szukasz ladnej z pusta glowa to wejdz na inny portal !!!!