Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsbhcx7 q3wgt ds9pwxye89q327

nie wychodza mi nalesniki co zrobic??

Polecane posty

zrobilam ciasto jak zawsze tylko duuuzo wiecej skladniki swieze nalesniki robilam juz nie raz...a teraz wylewam ciasto na patelnie a ono sie z jednej strony usmazy przewracam na druga strone i nie da sie juz nalesnika zdjac!! bo robi sie breja.co to moze byc?? patelnia goraca oleju tyle ile tzreba...nosz kurwa nie wiem :O 1 raz takie cos mam.....

Gość a masz okres?
Ja mam sprawdzone,że gdy mm okres to nie wyjdzie mi ciasto,naleśniki się rozlatują.

Gość fsdfsfss
ile topików na ten sam temat? nie dziwne ze ci nie wychodza jak nie DODAŁAS JAJKA.

dodalam jajko idiotko a topik wkleil sie 2 razy bo ten mial byc pierwszy ale go nie dodalo na forum.wez spierdalaj bo czytac nie umiesz :O

Gość ale ją zaraz
gdybys się tak brzydko nie odzywała do kolegów z forume, to bym ci powiedzuiała co masz zrobić z tymi naleśnikami, a tak to

Gość justyna aa
ja robię tak 3jaja 1/2 kg mąki mleko +woda gazowana pół na pół jeśli podaję na słodko to ciasto też słodzę przeważnie cukrem waniliowym a jak ciasto do krokietów to solę rozgrzej mocno patelnie na pierwszego naleśnika smacznego:)