Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkapszczółka

antykoncepcja naturalna

Polecane posty

Gość ulkapszczółka

jakiego rodzaju stosujecie antykoncepcję? Ja od 3 lat współżyję regularnie, bez zabezpieczenia. Z chłopakiem kocham się bez względu na to czy mam miesiączkę czy też dni płodne. Można powiedzieć że w sposób naturalny zapobiegamy ciąży - metodą stosunku przerywanego. Wiem ze ta metoda jest bardzo zawodna, i zastanawia mnie czy aby któreś z nas nie jest bezpłodne. Bo jednak 3 lata seksu bez zabezpieczenia to raczej pewna ciąża. Co o tym myślicie? Może jesteście w podobnej sytuacji?

Gość ulkapszczółka
prowokacja

3 lata bez zabezpieczenia świadczą o problemch z płodnościa u któregoś z was. Tu nie ma czym się chwalić bo nie rozumiem czy ten temat ma służyć za pytanie czy chwalenie się, że tyle czasu na przerywanym jedziecie?

Gość ulkapszczółka
staszek spod monopolowego kto powiedział że kochamy się tylko oralnie? hę?

Gość ulkapszczółka
przyznam szczerzę ze na prawdę nie zdawałam sobie sprawy że może być aż tak źle?

Gość n cdui ehdewu89
ale pierdolicie-ja kochalam sie z facetem kilka lat bez zabezpieczen tylko na przerwyanym i tez nie patrzylam dni plodne czy nie...jak zechcielismy dziecko po prostu zaczal lac do srodka i w tym samym mies zaszlam w ciaze...dziecko ma 3 lata od tamtej pory nie stosuje niczego tylko dalej przerywany i w ciazy nie jestem...a zanim sie zdecydowalismy 6 lat uprawialm sex tylko na przerywanym z czego 4 lata z obecnym facetem..

Gość powiem ci bazienka
ze pierdolisz trzy po trzy:O moja dobra znajoma jechala przez 6!!! lat na przerywanym i maja dziecko dopiero jak chcieli🖐️

Gość powiem ci bazienka
i nie wyzywaj nikogo od debilow i nie strasz dziewczyny ze jest bezplodna:O

a wszystko to zasłyszane z gminnych plotek:D kurwa sredniowecze po prostu! i podstawowa kwestia, co to za seks przerywany do chuja pana??? żal żal żal

Gość powiem ci bazienka
kurwa mac:O bazienka wez kolo i pierdolinij sie w czolo bo jak ciebie czytam to mi sie rzygac chce:O jak mozna poronic nie wiedzac o tym??? wez ty sie wyedukuj dokladnie ty psycholozko-seksuolozko od siedmiu bolesci:O a w plynie przed wytryskiem owszem sa plemniki ale one sa takie uposledzone i nie sa zdolne kuzwa do ZAPŁODNIENIA!!!!!! i nie strasz nikogo ze jak jedzie na przerywanym kilka lat to ona albo jej facet sa bezplodni

Gość a ja tez jade
juz 4 lata na stosunku przerywanym, badamy sie z partnerem i jestesmy zdrowi i płodni;)

hej bazienka:) wątpie czy ta wiedza do kogoś trafi...niektórzy sa wyjatkowo na nia imprenowani. zgroza mnie bierze, bo to sa podstawowe informacje....

Gość ulkapszczółka
bazienka -teraz mi się przypomniało jak można kogoś oceniać nie znając go, i wyzywać od debili??

Gość pewnie ty albo
facet jesteś bezpłodna bo 3 lata stosunku przerywanego to cud :D szczególnie że np w płynie przedejakulacyjnym bywają plemniki i mogą starczyć do zapłodnienia a facet musiał by bardzo szybko wychodzić :P

Gość ulkapszczółka
jak to wszystko czytam to odnoszę wrażenie że nigdy się nie kochaliście

Gość buah hah ah hah ah hah
"jak mozna poronic nie wiedzac o tym??? " o tym to powinno być nawet w książce od biologi ze szkoły w dziale ROZMNAŻANIE CZŁOWIEKA :classic_cool: więc powinno tam być o wysokim, nawet 50%+, poronień w początkowym okresie po zapłodnieniu. kiedyś było

jak to wszystko czytam to odnoszę wrażenie że nigdy się nie kochaliście>>> przykro mi ale to ty sie nigdy nie kochałaś, bo seks przerywany to nie seks buahahahaha

taaa a potem bedzie na kafe: współzyłam bez zabezpieczenia.czy mogę być w ciązy???????????? a potem co prawda nie rozmawialiśmy nigdy o dziecku, ale myślałam że jak sie urodzi dzidzia to wszystko sie zmieni:( jestem załamana! BUAHAHAHAHAA

Ja bym się bała bezpłodności, bo jednak 3 lata bez żadnego zabezpieczenia i brak wpadki dużo mówią :o

Gość ulkapszczółka
bazienka " jesli ktos uwaza stosunek przerywany za naturalna metode" kalendarzyk małżeński, stosunek przerywany to chyba są naturalne metody o ile się nie mylę? " w dodatku super skuteczna u wszystkich" ja tego nie powiedziałam "an tyle by ja polecac" nikomu nie poleciłam "albo obrazac osoby ktore widza jesdnak jakies zagrozenie," ja też widzę zagrożenie dlatego tu o tym napisałam!!! naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość superise xd
raczej masz problem z plodnoscia, niech twoj facet zbada nasienie, ja kochałam sie 3 lata w rozne dni w tym plodne i bez zabezpieczenia i bez przerywania i nie zaszlam bo miałam problemy hormonalne. takze lepiej sie teraz zbadaj, zeby potem nie zakladac tematu na kafe staram sie 3 lata nie moge zajsc itp.

Gość ulkapszczółka
"bo zostal nazwany metoda tylko przez to ze z glupoty ludzkiej stal sie popularny" nie mówię o sobie w tej chwili ale trzeba wziąć też od uwagę małżeństwa katolickie - kalendarzyk to naturalne zapobieganie ciąży zgodne z wiarą, a nie jakiś głupi wymysł. i nie powiesz mi że jest zawodne - moi rodzice świadomie zaplanowali 2 dzieci, i nigdy się nie zabezpieczali.

Gość ulkapszczółka
bazienka "a czy ja mowie tylko o tobie? byla tu taka co mnie obrazala tylko dlatego ze mam inne zdanie..." tak, a kto mi na samym wstępie napisał "boze co za debilka" krasnoludki

Gość ulkapszczółka
argumenty może i by się znalazły po prostu szkoda mi strzępić języka na rozmowę z kimś takim jak Ty. a tak w ogóle to mam inne zajęcia, nie siedzę na kompie cały dzień jak niektórzy...

Gość uwielbiam sformulowanie
antykoncepcja naturalna.... hahahaha jepneee :D