Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdfewewewf

głosowanie na burmistrza miasta parodia,wiadomo..

Polecane posty

Gość wdfewewewf

U nas w małym miescie,burmistrz bedzie miał wygrana w ręku,bo jego pracownicy to jest te nieroby,ktorych powinno sie wywalic połowe,bo pierdza w stołki , beda na niego głosowac ich rodziny,dzieci,ciotki,dziadkowie,w takiej małej miejscowosci nie ma szans na inna prace wybory samorzadowe w małych miasteczkach parodia

Gość wspolczuje patologii
a w naszej gminie wojt ma kolejna kadencje w reku, bo za jego kadencji wybudowano gimnazjum, wybudowano nowoczesny urzad gminy w ktorym mieszcza sie takze bank, apteka czy nowoczesny osrodek zdrowia, zrobiono chodniki, nie zlikwidowano podstawowki w mojej miejscowosci, wyremontowano drogi, wybudowano orlika, stworzono swietlice srodowiskwa, w kazdej wsi w gminie jest klub sportowy, przedsiebiorcy z gminy wspieraj te kluby finansowo, sprzedano stare kolko rolnicze w ktorym teraz swietnie prosperuje jakies przedsiebiorstwo, nastapil rozwoj na polu kulturowym, wybudowano kanalizaje, zalozono gaz sory za brak polskich znakow i wszelkie bledy, nie mam polskich znakow i okropnie sie pisze

W miastach jest podobnie. U mnie obecnie prezydent pełni 3 kadencję, a ludzie wybierają go nie dlatego, ze dużo robi, tylko dlatego, ze znają jego nazwisko :o I być może w tym roku będzie to samo :o

Gość natka* u mnie jest identycznie
dam sobie glowe uciac ze obecny burmistrz , czyt. leser, nierob do potegi entej, zostanie nim ponownie, chociaz nic nie zrobil w moim miescie ;/ odkad 8 lat piastuje ten urzad w naszym miescie z miasta 11 tysiecznego stalismy sie gmina liczaca 8 tys mieszkancow ;/ za niedlugo to wsia bedziemy ;/ Nic tu sie nie dzieje ... POWINNY BYC JAKIES ZAKAZY, ZE DANA OSOBA MOZE BYC TYLE RAZY BURMISTRZEM I KONIEC! Tak jak to jest z prezydentura.