Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil Durniok

KAFETERIA ............................................................

Polecane posty

Gość Kamil Durniok

Dzień dobry Państwu Kamil Durniok kłania się i zaprasza do zapoznania się z tym krótkim scharakteryzowaniem problemów polaków wyjawiających swoje prywatne życie w sieci. Otóż od kilku lat zapanowała moda na tzw. KAFETERIĘ. Gromadzi ona głównie ludzi mających problemy psychiczne ale także ludzi którzy nie wiedzą co ze soba począć. Nie oszukujmy się ale noramalni ludzie nie przesiadują całymi godzinami na popularnej KAFE. Jednak tym wszystkim którzy uważają że kafeteriusze są nudni i nieciekawi pragnę powiedzieć że są w błędzie. Można tu natknąć się na prawiczków , których głównym przewodnikiem jest 22-latek zwany pod nickiem LEVVIATAN a także jego straszy 27 - letni kolega BLE BLE. Obaj niestety nie zostali nagrodzeni przez los choćby odrobiną urody i z tejże przyczyny możemy zapoznać się z tym co oni czują i jak postrzegają świat. Obaj szukają księżniczki z bajki która będzie piękną dziewicą niczym sama Matka Boska. Dla tych z Państwa którzych los prawiczków nie interesuje mogą śledzić losy jednej z najbardziej rozpoznawalnych postaci owego forum - Kamechy. Jest to kobieta podająca się za faceta. Nick Miriam zajął jej podszyw ( o tych będzie później ) i tak oto powstał tajemniczy ciąg liter. Jest to kobieta swoim wyglądem przypominająca krzyżówkę małpy z koniem. Frustracja i zażenowanie nad swoim wyglądem zewnętrznym każe tej kobiecie wszystkie inne kobiety nazywać pasztetami. Dogryza im próbując wmówić że źle rozpoczynając współzycie mjuż w wieku 18 lat podczas gdy sama jest dziewicą żyjąc na tym świecie 3 razy dłużej. Na koniec pragnę wspomnieć jeszcze o zasłużonych podszywach. Są to ludzie , którzy w znacznym stopniu umilają życie kafeteryjnym przegrańcom. Piszą "śmieszne teksty" posługując się nickiem autora. To dzięki nim kafeteryjna redakcja była zmuszona wprowadzić tzw. emotikonkę tej postury - :D Dziękuję Państwu za obecność i zapraszam na sport a ten poprowadzi znany państwu Maciej Wkurzajewski. Papa ;)

Gość Kamil Durniok
Co kórwa nie czytacie ?????????? Pół godziny nad tym myślałem 😡 Nawet nikt nic nie skomentuje kórwa mać ??? :(

Gość dshfdhjfdjjjdf
NietuzinkowaO Jednak nie jesteś nietuzinkowa na kafe więc się w tym tekście nie znalazłaś :P

Gość Kamil Durniok
Cześć Nietuzinkowa ;) Zaraz odpiszę Ci na e-maila :D

Gość Kamil Durniok
dshfdh ....... Gdy zacząłem pisać to wszystkie nicki powypadały mi z głowy :( Miało być dużo więcej a wyszło jak wyszło :(

nawet nawet, ale czemu tak malo? powinienes rozbudowac temat o komentarze o innych nickach, kamecha i leviatan i ble ble to nie jedyne gwiazdy:)

Gość Kamil Durniok
Germaine Wiem ale nagle jakaś pustka mi w głowie się pojawiła co do nicków. Masakra kurde !!! :D

Gość Kamil Durniok
ale gdybym napisał bardzo dużo to obawiam się że połowa czytających napisąła by " streść to w 3 zdaniach " :D

Gość :D :D
aj love kafe

Gość :P:P:P:P:P
no ta tyle że kamecha to jarek84:classic_cool:

ojoj w tym co opisujesz wynika ze poszukuje ksiezniczki z bajki a tak nie jest i niby ma byc dziewica to nie prawda jak dla mnie nie musi byc ani dziewica ani ksiezniczka z bajki najwyrazniej niedoczytuez moich postow do konca a po za tym nie wiadomo czy wogole sie taka znajdzie pozdrawiam :)

Gość raaaaaaaaaaaaaadziu
up :D

Gość nie podniesaj
a nie możesz streścić?:p

Gość Kamil Durniok
hmmmekhyym proszę Państwa, nie mogę, bo mam zatkaną krtań:o

0/10 Jestem zażenowana poziomem tego "dzieła", albowiem nie ma tam żadnego zdania o tak wspaniałem kafeteriowej gwiezdzie jak ja...

Swoją drogą pisze książke o kafeterii pod tytułem "Kafeterianie są wśród nas", Pierwszy roździał będzie o rzacie małgo Drugi, trzeci i czwarty o leviatanie a piąty o Freli. Ale łącznie ma być 30 rozdziałów wiec sie nie martwcie, o kazdym wspomne.

Gość raaaaaaaaaaaaaaaaaadziu
muzu , kiedy nam wrzucisz do czytania ? :)