Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ethna

poszukuję kochanka

Polecane posty

witajcie inteligentni mężczyźni... potrzebuję tych z Was, którzy mają 35-45 lat, więcej niż 175 cm wzrostu, nie są łysi, nie chcą się ożenić (i abym urodziła im dziecko) sponsoring wykluczony w obie strony! jak chcecie się zaprzyjaźnić z fajną kobietą ok. 40-ki, która potrzebuje kontaktów poza swoim związkiem, piszcie: dekadence@onet.pl

to moze islandzki Eyjafjallajokull? tylko ma dosc wybuchowy charakter... :D

Gość jbknk,m nkjm,
a wczoraj nie znalazlas?:D

Gość trtreetert
I jesteś autorko z Rzeszowa... na drugi raz podaj inny a-mail bo szukając w google i wpisując twój mail to można na allegro ciebie znależć, w tym i adres.

nie, wczoraj nie znalazłam. nie miałam czasu szukać cały dzień:)

Gość trtreetert
ba, nawet telefon i gg tam są..

nie jestem z Rzeszowa:)))) tylko z Warszawy... i spróbuję znaleźć siebie po tym adresie...

gg nie mam:)) telefon...nikt nie dzwonił do mnie w takiej sprawie, znaczy się to nie ja:)

mogę zmienić e-mail kiedy tylko zechcę...ciekawe kogo wtedy znajdziesz??:))) w tym śmietnisku marności:)))))

zmieniłam adres: ethna@onet.eu zatem teraz można pisać na oba adresy:)

przykro mi ale nie mam nic wspólnego z tym co znalazł trtreetert..na allegro:))) ludzie... skoro poszukuję kochanka to jasne, że założyłam nowe konto pocztowe specjalnie w tym celu.. ręce opadają..

Gość trtreetert
ściemniaj, ściemniaj, ale mail przez ciebie podany jest na allegro a użytkownik jest zarejestrowany i można go znależć w namiarze i na innych stronach z odzieżą damską. Po mailu wszędzie dojdziesz. Użyłaś maila kontaktowego z firmy (pewnie ją prowadzisz). ;)

Gość trtreetert
Aukcje allegro są nadal prowadzone, mail podany, więc to nie może być kogoś innego mail hahaha

jak mogę znaleźć kochanka w tej bandzie durniów:)))) może ktoś sensowny z was podpowie mi gdzie zatem mam go szukać???

Gość trtreetert
tak głupio wpadłaś... mi ręce opadają, jak ktoś nie potrafi dyskretnie i z głową nadać anonsu erotycznego..... na drugi raz stwórz fikcyjne konto pocztowe...

do każdego konta przyporządkowane jest jakieś hasło bałwanku...widać można mieć albo coś przeoczyłeś...oczywiście jestem na allegro (głównie jako kupujący) ale nie ma to nic wspólnego z adresem dekadence@onet.pl kozak z Ciebie:)))

Gość trtreetert
tak, na marginesie: jakbyś bliżej mieszkała mnie, to fajnie byłoby cię poznać. pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość trtreetert
Kozak, nie kozak, ale to jest twój mail na bank. Próbowałem z innej strony skontaktować się ze sprzedawcą i przekierowywało mnie na właśnie ten mail, który podałaś...

Gość atrtreetert
Kozak, nie kozak, ale to jest twój mail na bank. Próbowałem z innej strony skontaktować się ze sprzedawcą i przekierowywało mnie na właśnie ten mail, który podałaś...

po pierwsze mój anons nie miał mieć erotycznego charakteru:)) po drugie jak wspomniałam utworzyłam do tego celu specjalne konto.. skąd ta zajadłość?

Gość atrtreetert
nie otworzyłabyś konta, jakby było zajęte. nie da rady założyć konto pocztowe pod zajętą nazwą. proste jak drut.

Gość atrtreetert
i jak nie erotyczny charakter, jak piszesz jaki wiek faceta ma być i wzrost. do pogawędek to się nie liczy. poza tym masz męża i jesteś stabilna finansowo (stąd też sponsoring wykluczony i nie chcesz mieć dzieci) ;)

skąd mogłam wiedzieć, że takie konto, które wybrałam ktoś ma (podobna nazwa)? jak wspomniałam nie mam nic wspólnego z podaną przez Ciebie stroną na allegro

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAH
nie stworzysz takiego samego konta pod innym haslem przeciez :D

Gość Oj, chyba nie jestes
inteligentna :D moglabys sie bronic ze najpierw podalas maila a potem okazalo sie ze byl zajety... ale... napisalas... "zatem teraz można pisać na oba adresy" wiec, skoro NIE MOZNA (a nie mozna) miec we 2 osoby identiko maili na onecie... masz te firme :D

wiek i wysokość faceta to rzeczywiście iście erotyczne dane:))) co z tego, że mam męża, jestem stabilna finansowo?? To znaczy tylko potwierdza, że szukam kogoś konkretnego, nie mam czasu na spotykanie się ze sfrustronwanymi kurdupelkowatymi małolatami...którzy nie wiedzą czego chcą:)))

Gość atrtreetert
dlatego nie można założyć konta, jeśli jest ono już zajęte, nie kumasz? ;)

Gość atrtreetert
nie jestem małolatem akurat. ;)

Gość Panna Anna z oczami
mail Ethny: deKadence@onet.pl mail ze strony Allegro: deCadence@onet.pl