Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jud20

moj facet ma mnie gdzies

Polecane posty

jak mam to zrobic? co powiedziec?:( a moze jestem az taka beznadziejna ze nikt mnie nie zechce?

Gość nie obrazaj starych lisow
on jest beznadziejny, a nie ty zostaw go

Jezu, dziewczyno, nie szkoda Ci życia dla takiego faceta? Zostaw go i wracaj do mamy. Po pewnym czasie staniesz na nogi, a miłość sama się znajdzie. Szanuj się! I głowa do góry :)

Gość kocham mocno
witam! Mam pewien problem i licze na wasza pomoc. Mam 19lat i mam chlopaka juz 5lat. Od poczatku zwiazku bylo nam ze soba dobrze. Ale od poltoraj roku moj facet tylko jest mily w luzku. Tylko wtedy mowi mi czule slowka. To upokarzajace tym bardziej ze ja piepwsya mowie przepraszam nawet jesli to nie moja wina. Ja go na prawde mocno kocham. Nie wiem co mam zrobic. On mnie nie szanuje. Kiedy klucimy sie zazwyczaj z jego powodu on nie stara sie zalagodzic tylko pogarsza. Spotyka sie ze swoimi kolegami i nie odbiera tel. Kiedy mowie mu ze tak bylo on wypiera rie. Kurde trudno to opisac na raz. Pomozci

Gość gość
Witam ja jestem w takim związku mam z nim roczne dziecko jestem bita poniża na ja pracuje ja zarabiam na wszystko on ma mnie w d***e wpadł w długi i ja mu nawet miesięcznie pieniądze dawalam nawet dziękuje nie uslyszalam mimo to tez z nim jestem ale to juz tylko przyzwyczajenie to nie jest miłość i bardzo się mecze ale jestem bo mamy córeczkę razem