Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetatarocistka

Dzis znowu powroze ;-)

Polecane posty

Gość anetatarocistka

witam was serdecznie. Mam dzisiaj dobry dzien ;.) i chetnie komus powroze. Jednak zastrzegam sobie prawo do zmiany kolejnosci wrozenia. Nie jestem rowniez wstanie polozyc kart wszystkim osobom, ktore tutaj napisza. Uklady beda krotkie i dosc ogolne, bo glebsza analiza jest w tych warunkach niemozliwa. Prosze podac prawdziwe imie, date urodzenia oraz pytanie. Wroze tylko stalym nickom. I pamietajcie: karty to nie magik, ktory ma wplyw na wasza przyszlosc. Tarot jest jedynie wskazowka. Pozdrawiam ;-)

Gość anetatarocistka
Aha, zapomnialam cos dodac ;-) Zadawajcie pytania, ja jednak zaczne klasc karty 0 15 00 bo wtedy robie sobie przerwe i bede miala dla was troche czasu

Gość zalamanaa...........
prosze Cie zrob wyjatek i powroz mi blagam moje imie to Nikoletta 19.12.91 Czy on mnie naprawde zdradza jego imie to artur 11.09.92 bylam z nim prawie 5 lat musze to wiedziec jestem ciekawa co odpowiedza karty prosze uratuj mnie !!!!!!!!!!

Gość zalamanaa...........
bo mam podejrzenia co do tego ludzie mi mowia a on sie wypiera prosze powroz bede Ci wdziedczna

Gość Marta34,.,.
Marta14.02.76 -co czeka mnie w 2011 roku.

Gość sylwia 19041987
co dalej z moim zwiazkiem z karol 29051986 czy bedzie slub?

Gość anetatarocistka
przedluzylo sie u mnie troszeczke. Bede wolna o 1530. Dalej wpisujcie tutaj swoje pisania. Powtarzam jeszcze raz: Wroze tylko stalym nickom ;.)

Gość anetatarocistka
mialo byc pytania ;-)

Gość przedszkole
ja 20.11.81 on 06.09.82 czy bedzie moim mezem ???? pozdrawiam

Gość anetaaneta
chcialabym tylko wam powiedziec, ze zaraz zaczne ;-) Osobami, ktorym dzisiaj powroze Dostojny Pani Policjantka (Magdalena) a dalej to jak starszy mi sil i energi ;-)

Gość a1s2d3f4g
ja 21.05.87 on 23.05.87 czy bedzie moim mezem ?

Gość anetaaneta
Dostojny oto moja subjektywna interpretacja: Pytasz sie o to kiedy znajdziesz swoja druga polowke. Mi sie jednak wydaje, ze juz ja znalazles...Jest to kobieta, ktora wywarla na tobie ogromne wrazenie i jezeli w chwili obecnej nie macie ze soba kontaktu, to ty ciagle o niej myslisz. Smialo mozna powiedziec, ze samo myslenie o tej osobie napawa ciebie pozytywna nostalgia i energia, a ty czujesz sie w tym momencie spelniony... Jednak analiza twojego ukladu jest troche problematyczna..... Z jednej strony widze, ze ty ciagle myslisz o tej kobiecie, ktora odegrala jakas role w twojej przeszlosci. Z drugiej jednak strony mozna powiedziec, ze jestes w sumie zadowolony. Masz dosyc dobra sytuacje materialna i calkiem mozliwe, ze jestes obecnie w zwiazku, ktory na zewnatrz wyglada ok, ale jednak brak mu fundamentu. Tym fundamentem jest w tym kontekscie milosc i przywiazanie do tradycji i idealow. Tego ci brakuje....Calkiem mozliwe, ze twoi rodzice maja dom w ktorym ty mieszkasz. Widze taka wielopokoleniowa rodzine pod jednym dachem ;-) W niedalekiej przeszlosci widze w twoim zyciu dosc duzo energi, zamieszania, moze krotki romansik z osoba mlodsza od ciebie - w mysl zasady latwo przyszlo, latwo poszlo. W kazdym razie bylo dosc goraco i namietnie ;-) Przed toba widze .....ta kobiete z przeszlosci, ta ktora stale nosisz w sercu i myslach. Najprawdopodobniej jest to kobieta spod znaku ryby, raka albo skorpiona (jednak wydaje mi sie, ze raka). Co do jej wygladu zewnetrznego mozliwe ze jest szczupla blondynka lub jasna szatynka, ale to tylko moja interpretacja, ktora nie koniecznie musi pokrywac sie z rzeczywistoscia;-) Jest to kobieta bardzo wrazliwa, delikatna,moze troche malo zaradna w zyciu, lub robiaca takie wrazenie. Twoje obawy w tym kontekscie: jakos trudno jest mi to zinterpretowac. Wydaje mi sie, ze to jakas obawa przed zakonczeniem jakiegos etapu w zyciu, czasami moze to oznaczac tesknote za zakonczeniem jakiejs sprawy. Sam jestes osoba rodzina. Marzy ci sie dom, zona i dzieci. W najblizszej przyszlosci widze wokol ciebie jakies takie malo tobie przychylne otoczenie. Ktos wyjdzie z czegos zwyciezko, ktos przegra...Za malo mam informacji, zeby zrozumiec ta karte...Moze byc tez tak, ze moze ze strony rodziny ten kobiety beda jakies klopoty... W przyszlosci widze trwaly zwiazek, malzenstwo. Uwazaj tylko, zeby ta racjonalnosc nie przyslonila ci innych aspektow w twoim zyciu. Co do twojej osoby: tak mi sie wydaje, ze racjonalnie patrzysz na zycie, masz dobry zawod, moze nawet wyzsze wyksztalcenie.Calkiem mozliwe, ze jestes w jakims sensie dainnych autorytetem, moze kierujesz w pracy innymi. Wydaje mi sie tez, ze czasami na wszystko patrzysz w bardzo powazny sposob, jestes obiektywny ale brak ci polotu. Powinienes sie troche wyluzowac.

Asia, 30.04.1987r. Czy facet z którym jestem to jest TEN? Jeżeli nie to jak ma na imię ten właściwy?

Gość a1s2d3f4g
ja tez czekam na odpowiedz, prosze odpowiedz... bede wdzieczna

Gość anetaaneta
Magdalena zadalas 2 pytania, ja dpowiadam na jedno. Podejrzewam, ze bardziej zalezy ci na pytaniu odnosnie zycia uczuciowego, wiec tutaj sa twoje karty: Znajdujesz sie obecnie w jakims transie. Prawdopodobnie ciagle myslisz o tym chlopaku. Snujesz marzenia na temat prawdziwej milosc, takiej wresz nieziemskiej, a wiec malo realnej. Iluzja nalezy obecnie do kluczowych pojec w twoim zyciu. Oj nie bylo ostatnio za ciekawie....nagle peklo cos jak banka mydlana, czulas sie jakby rozstapila sie ziemia po ktorej stapasz. Twoj chlopak wrocil do swojej ex, lub mial z nia romans, przed toba ukrywany. Ten moment prawdy byl dla ciebie bardzo trudny, bo nagle zaczelas sobie zdawac sprawe z pewnych faktow, ktorych wczesniej kierujac sie wylacznie sercem, nie zauwazalas. Wydaje mi sie, ze na przeszkodzie ratowania tego zwiazku stoi ....rodzina. Brakuje mi dodatkowych informacji, wiec napisze co czuje. Mozliwe, ze albo twoj chopak ma dziecko z pierwszego zwiazku albo ty za bardzo naciskalas na malzenstwo i posiadanie rodziny... U twojego bylego chlopaka nie widze uczuc w stosunku do ciebie. Bardziej okreslilabym to jako fizyczna fascynacje z jego strony. Uwazaj, bo calkiem mozliwe ze on bedzie cos planowal, na co nie masz ochoty (jezeli doszloby miedzy wami do spotkania) Przyszlosc: bedzie jakies zauroczenie z twojej strony. Musisz tylko otworzyc sie na szanse, ktora ze wzg. na swoja upartosc, dume mozesz nie dostrzec. Calkiemmozliwe, ze to ty musisz przejac inicjatywe.... W skrajnym wypadku moze to tez oznaczac, ze pogodzisz sie z twoim chlopakiem, jednak nie na dlugo....

Gość anetaaneta
na tym koncze dzisiejszy seans moje duszki ;-) Poniewaz jestem poczatkujaca bardzo cieszylabym sie z postow od osob, ktorym wlasnie powrozylam. Pozdrawiam ;-)