Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dygo0tka

co o mnie myslicie. ZDJECIA!!!!

Polecane posty

hej, mam sprawe,powiedzcie mi szczerze co o mnie myslicie... mam problem z zaakceptowanien siebie, zle sie sama czuje ze soba.. ocencie, bede z gory wdzieczna , pozdrawiam http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18912159.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18912160.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18912162.html

jak dla mnie jestes zdecydowanie za mloda... a tak pozatym to masz straszne ciuchy :O rajstopy i bluzka na smietnik:O

Gość gfdgdgdgdfgdf
jak dla mnie jesteś sexy ale po co dajesz tu takie fotki:O ty mała zdziro

Gość nie obrazaj starych lisow
a mnie sie podobasz, ciuchy to zawsze mozna zdjac i zalozyc inne.,..

Gość nie obrazaj starych lisow
Dostojny, Ty naprawde tu zony szukasz????

Gość mojakoleżanka
Na tych zdjęciach http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18912160.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/M eine+Galerie/bild18912162.html zajebiście podoba mi się twoje ubranie. Kojarzysz mi się z tym http://img259.imageshack.us/img259/6339/tifalockhart.jpg Może widziałaś to zdjęcie i brałaś przykład? PS. W jakim sklepie kupiłaś takie spodnie na szelkach, ja sama takich szukam? A ten co wyżej mówi że brzydkie to się zwyczajnie nie zna co do urody- maxx figura, ładna A ty... mogłabyś ocenić pewne zdjęcie?

a mi sie te szelki podobaja :) a wogole to nie rozumiem czego tak nie umiesz zaakceptowac.. wlosy fajne, figura fajna, twarz fajna, wiec o co chodzi? jezeli moge cos zaproponowac to troche samoopalacza na twarz bo blada jestes.

Gość golciaa
gdybys sie nie akceprowala to bys brzusia nie pokazywala :D:D fajna laska z ciebie tylko po zazdroscic choc nie odbiegam od normy:D:D:P

Gość alki
Masz problem z akceptacją siebie a wszędzie umieszczasz swoje zdjęcia i chcesz żeby inni je oglądali i oceniali?? puknij się w głowę jeżeli liczysz na to, że jak wkleisz swoje zdjęcie i napiszesz jaka ty nieśmiała jesteś i niepewna swego wyglądu (akurat!) to zaraz wszyscy będą wychwalali twoją urodę. Jesteś próżna i nic więcej.

nie nie wzorowalam sie na tym zdjeciu na zdjeciu mam spodenki, ciemne rajstopy i szelki...wszystko jest osobno :) a szelki kupilam w sklepie z ciuchami :) ale to juz bardzo dawno. na allegro sa bardzo fajne :)

do alki. to ze chce poznac opinie innych ludzi to zle? nie wiesz jaka jestem, tak jestem niesmiala i nie akceptuje siebie, codziennie slysze opinie na moj temat te zle i ze dobre, a na tej stronie chcialabym poznac wasze..

Gość łyżeeczkaaa
a mi sie nie podoba twoj typ urody

Gość mojakoleżanka
a mi sie te szelki podobaja mi sie podobaja zajebiście

Gość mojakoleżanka
w ogole masz super ubranie, nie sluchaj tych co mowia, ze jest inaczej

Gość alki
Nieśmiali ludzie nie umieszczają swoich zdjęć na każdej stronie gdzie się da, sama jestem nieśmiała, ani brzydka ani ładna ale akceptuję siebie i nie przeszłoby mi przez głowę umieszczać gdziekolwiek swoje zdjęcia, a co dopiero gdybym nie akceptowała swojego wyglądu.

widocznie ja jestem inna, nie kazdy jest taki jak ty.. dla mnie bardzo wazna jest opinia innych..

Gość americcano
piekna nie jestes, zrozumiale dlaczego sie nie akceptujesz, a brzuch pokazujesz pewnie dlatego, ze uwazasz go za swoj najwiekszy atut, co zreszta prawdopodobnie jest sluszne ;) od siebie moge poradzic- pozbadz sie tej beznadziejnej szminki, reszta ok do zniesienia :)

Gość naczelna stylistka kafe
masz ładne włosy-ale powinnaś pogłębić ich kolor np ciemna czekolada, albo kasztan+kilka jasnych pasemek ubieraj sie bardziej klasycznie ,elegancko-obcisłe sukienki, więcej jednolitych kolorów i koniecznie szpilki makijaz delikatny tusz+róż+błyszczyk bo masz bardzoładna twarz i mocniejszy makijaż jej nie posłuzy

Gość fghjklds
już nabrałaś tej durnej maniery epatowania seksapilem dołączysz do większości panienek, które nie są niczym więcej jak tylko swoim ciałem i minką w dzióbek takie czasy... dziewczyny interesuje tylko ukształtowanie tej odrobiny ożywionej materii na szkielecie i jak to będzie odbierane przez płeć przeciwną a raczej jak szybko postawi płci przeciwnej pewną część ciała zapewniając im powodzenie w swerze z założenia prokreacyjnej... nic nowego pod słońcem a jednak czegoś żal...

Gość marcoo
figura ok. szminka do smietnika. popracuj nad makijażem, jesteś ok ale troche za mdła-podkresl oczy zwłaszcza. może warto też popracować nad włoasami. jakaś odzywka, wyglądają na suche i takie w chaosie troche.dodaj jakąs lekka biżyterie-nic masywnego-jakies akcenty i bedzie good. nie że jest zle-ale bedzie lepiej.

Gość dshdfdfggsg
Szału nie ma ale nie jest źle :) Figura ładna,brzuszek płaski z twarzy też ok :) więc nie masz powodów żeby mieć kompleksy :)

szpilki raczej odpadaja, bo jestem za wysoka :( a co do innych rad to napewno sprobuje :)

Gość americcano
ile masz wzrostu?

Gość dshdfdfggsg
dygo0tka To ile masz wzrostu??Na moje oko tak 178?? No ale jak dla mnie na pewno nie jesteś za wysoka :P hehe

Gość dshdfdfggsg
Hehe no to zgadłem :) Ale przy mnie i tak jesteś maleństwo nawet w szpilkach :P Więc może nie przejmuj się wzrostem i jak lubisz szpilki to zakładaj :)