Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sister of me

nękanie na nk ? co zrobic?

Polecane posty

Gość sister of me

neka mnie na nk jeden koleś, ciagle po kilkadziesiąt razy na dzien wchodzi na moj profil i wypisuje wiadomości, napisałam mu zeby sie odczepił bo zglosze to na policje, albo moj fecet sie nim zajmie ale on jest strasznie upierdliwy. co robic? nie chce kasowac konta?

Gość wykasuj konto, albo xmien ze n
nie mozna cie znalezc

Gość naczelna stylistka kafe
zabokujgo zablokuj mozliwość pokazywania twojego nazwiska w przegladarce zmień niektóre literki w swoim nzwisku lub imieniu np zamiast a-@ itp.

Gość mały odkrywca
dodaj go do czarnej listy (chyba tak to się tam nazywa) i po kłopocie. Nie wdawaj się z nim w gadki to mu się znudzi.

Gość Pastafarianka rekatywacja
zablokuj go

Gość sister of me
a jak zablokowac? mam ustawione ze moje nazwisko nie pokazuje sie w wyszukiwarce, ale on wlazi na konta mioch znajomych i stamtąd na moje. chciałam dodac do czarnej listy ale nie wiem jak to zrobic?

Gość Madziunia 24
nie rób nic olej go i ignoruj gdy nie zobaczy żadnego odzewu - prędzej, czy później mu się znudzi

Gość sister of me
nie pisze mu juz nic, napisałam raz tylko ze jak sie nie odwali to zglosze go na policje jako nekanie albo moj chlopak sie nim zajmie. i wiecej nie pisałam ale on ciagle wchodzi na moje konto, pisze wiadomosci po kilkadziesiat nadzien dostaje od niego, albo pisze do moich znajomych co u mnie slychac. on jest jakis chory bo go nie znam, ani on mnie a sie tak przyczepił.

Ja miałam podobnie., Najgorsze było to, że pisali ludzie, których w ogóle nie znałam, w dodatku jakieś głupie teksty. Usunęłam nk, lepiej mi bez tego.

Gość sister of me
nie chciałabym usuwac konta. ale juz mnie to wszystko wkurza i irytuje, jest mi glupio ze ten debil wypisuje do moich znajomych z pytaniami o mnie. podejrzewam ze jest jakis niezrównoważony chyba.

Bo tam są niezrównoważeni ludzie. Jurek K*** pisał teksty typu: przyjadę do Ciebie, wiem, gdzie mieszkasz. Ja wolałam usunąć. Na Twoim miejscu też bym tak zrobiła albo po prostu zmień konto.

Gość dupa nie facet co to ma byc
wchodzisz do niego na konto i u gory po prawej stronie jest opcja zablokuj. I tyle. nie bedzie mogl wlazic na Twoj profil ani do Ciebie pisac

Wy to macie kłopoty :O. Najprościej zrobić jak pisała Kleopatra :). Trochę dziwi mnie logika postępowania niektórych kobiet np fakt wstawianie zdjęć w bieliźnie i narzekania na świrów piszących sprośne rzeczy :D.