Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kufelek

pytanie o strate dziewictwa

Polecane posty

Gość kufelek

Osobiście nigdy nie miałem tej przyjemności bo panie były już rozdziewiczone i nie musiałem się męczyć wiec pytam kobiet bo nie wiem. Jak to jest podczas pierwszego razu, bo przecież krew tryska i boli wiec wtedy poprzestawaliście na samym fakcie rozdziewiczenia czy tez mimo bólu i jechałyście na całego aż do końca? No i jakie wrażenia ogólne miałyście podczas pierwszego stosunku?

Krew tryska litramia. Całe ściany we krwi, trzeba później to odmalowywać. A ból taki, że się krzyczy jak zarzynana świnia :classic_cool: Krwi jest mniej lub więcej, w zależności od budowy i "kondycji" błony dziewiczej. U mnie było tylko trochę krwi na gumce. Ból, a w zasadzie nawet tylko dyskomfort był na samym początku i z każdym ruchem się zmniejszał. Pod koniec zaczęło być nawet trochę przyjemnie. Oczywiście dalekie to było bardzo od dzisiejszej przyjemności, ale na tyle przyjemne, że po pół godziny przerwy zrobiliśmy powtórkę. Nie przerwaliśmy od razu po przerwaniu błony, tylko kontynuowaliśmy normalnie do wytrysku faceta, co trwało w sumie nawet całkiem długo jak na prawiczka :classic_cool:

Gość młoda 15....
ja straciłam dziewictwo mając 15 lat z moją pierwszą miłością.. jestem z nim do teraz :) mój pierwszy raz był bolesny, krwawiłam też mocno...szczerze nie miałam żadnej przyjemności z tego, tzn głównie przeszkadzał mi ból i nie mogłam się skupić, przy drugim razie też mnie bolało ale już mniej... później już było ok :)

Gość młoda 15....
oczywiście pierwszy raz trwał do skończenia chłopaka... ja nie miałam takiej możliwości heh

Gość niesamowitee woow
naprawde jestes z nim do teraz mloda15?! ;o

Gość a ja wcale nie krwawilam
w ogole nie czulam zadnego bolu. Bylo przyjemnie jak za kazdym razem.

Gość młoda 15....
niesamowitee woow a co w tym dziwnego?? tak, jestem z nim do teraz... ja mam 19 a on 24 lata :)

Gość młoda 15....
nick oznacza w którym wieku straciłam dziewictwo w końcu o tym jest topik

Gość Ona ;)
Mnie bolało jak cholera, kwi było sporo i wtedy powiedziałam sobie ze nigdy więcej seksu. Ale spotkałam prawdziwą miłość i to się zmieniło :)

Gość nk-a
mnie nic nie bolalo a po calym zajsciu na przescieradle byly moze dwie krople krwi

Gość Madziunia 24
jak zauważyliśmy, że krew jest nawet na suficie, to przerwaliśmy stosunek, żeby odmalować ściany przed powrotem rodziców.

Gość checki
no i co odmalowaliście te ściany a sufit pozostał?