Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysły mile widziane

ładny obrazek tylko napisu brak

Polecane posty

http://www.ladiva.pl/artykul/milosc-i-seks/4-wrazliwe-miejsca-na-ciele-mezczyzny/17808/nie-dotykaj/17809 znalazłam przypadkiem. Ale ujecie bardzo mi się podoba:) I pomysł. chciałam, aby zrobił sobie takie;) Tylko szkoda, że bez napisu. Ale co by tam miał napisac? Może: Jestem Twoją kawą:P Ps wstawie w ramke postawie na biurku lub wkleje na nk, aby się pochwalic:):P

Tylko ta biała kartka czy tektura mogłaby byc troszke węższa o 5 cm...I Pan mógłby ją przekrzywić na dół..po prawej stronie. Byłoby zmysłowe bardziej. Tylko co z tym napisem;)? Jestem Twoją Poranną Kawą :D

Bimbałek:D Może za 1 euro BEDZIE TANIEJ;):p Albo uwolnij radosc- coca cola life:D

Ale to nie ma się kojarzyc z sexem raczej z Facetem:) Niech sobie zrobi 2 fotki, jedna taka, a druga z buzią;) spojrzenie z ukosa i lekki uśmiech. Grzywka w stylu nieład artystyczny:) na gel:P I napis: Jestem Biedniutki:D Jutro wolne, to ma czas by sobie taką zrobic:P

Gość Nie stac mnie na ubranie
napis:D

Gość Ja nie mogę super fota
To Mój Mąż:D Poznaje po Klacie:D Brzuchu:D Nie wiedziałam, że tak dorabia na życie;):P

Gość Bella Belluccionneee
napis: necked chocolate:classic_cool:

Gość dobre dobre dobre dobre
podoba mi sie ta naga czekolada:P necked hot chocolate;)

Gość pomysł3
a ja bym narysowała tutaj 2 kurze jajka, pomiędzy kiełbaskę i napisałą: ciacho do schrupania, albo jestem cały do schrupania:) Pomysły mile widziane- mógłbyś odwiedzić mój topik i skomentować?

Gość dobre dobre dobre dobre
on mi się kojarzy z kawą czekoladą;) Niż z ciastkiem. Twój pomysł za wulgarny. Mogło byc narysowane ciastko np markiza..i napis jestem do schrupania. Ale to nie dla mnie;)