Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghbrtgbgv

za co nienawidzicie siebie??

Polecane posty

Gość bghbrtgbgv

-za obżeranie sie kompulsywne -za lenistwo do granic-nawet nie chce mi sie isc umyc wlosów, uczyc sie, isc na uczelnie, nic;/ -ze nie dbam o swoje cialo, o siebie -ze psychicznie mi odwala -ze celowo sie alienuje;/ -ze jestem samotna

Gość moja droga autorko
jak bym o sobie czytała :D mam dokładnie tak samo, punkt w punkt!

Gość za duzo rzeczy
za to, ze jestem taka sierota, za t,o ze nie posiadam urody, za to, ze nic nie moge zrobic aby to zmienic itd :( nawet ludzie nie biora mnie powaznie :(

Gość bghbrtgbgv
mam 23 lata

Gość bghbrtgbgv
-ze całe dnie spedzam na kompie, głównie na czatach szukajac"miłosci":/

Gość bghbrtgbgv
o czyli nie jestem sama?:D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Za DOKŁADNIE to samo co ty! plus za to ze jestem cholerna egoistka i zaraz zostawie faceta którego kocham, ale nie zasługuje na niego... bo jestem leniem, nie dbam o siebie itd. jak wyzej

Za to ,że jestem rozpieszczoną egoistką - jedynaczka. Za wielkie niewyobrażalne wręcz lenistwo. Brak konsekwencji w postanowieniach... od chyba roku obiecuję sobie zrzucić kilka kilogramów, uprawiać sport i zdrowo się odżywiać i zamiast tego przytyłam 2 kilo... :(

Gość bghbrtgbgv
2? ja przytyłam w poł roku 8;/

Ogólnie o siebie bam bardzo. Kąpiele, zakupy, makijaż, maseczki, balsamy, paznokcie,dobieranie stroju, zawsze jestem czysta ,pachnąca i dobrze ubrana ale nie umiem dbać o nic innego, nie szanuję żadnych rzeczy bo łatwo mi przyszły, ciągle mam syf w mieszkaniu, co posprzątam to znów...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widze, ze duzo rzeczy sie powtarza.. mam to samo, Nie czujecie sie przez to nieudacznikami? Ze jednak mamy duzo, nie jest źle a i tak jestesmy leniwe jak cholera, na niczym (lub prawie na niczym) nam nie zalezy, ze nic nie jest wazne, ze sie nie staramy.. przepraszam ze uogólniam, przynajmniej ja tak mam. A jak z wami?:>

Gość Wjgjagjma
Mam identtycznie,zero zainteresowan nic:/byle sie nazrec i wyspac jak zwierze:(jak to zmienic?

Teraz jestem na urlopie przymusowym, bo normalnie dużo pracuję, ale tylko siedzę siedzę i nic nie robię... Mój chłopak nie mógł wziąć wolnego więc nigdzie nie pojechaliśmy... Wstaje o 12, zjem oglądam telewizje, po południu jeszcze śpię, posiedzę przy kompie, wraca mój jemy kolecje, oglądamy telewizor... Marunę czas... oczywiście jest bałagan a mi się nie chce ruszyć, nie zrobię nic pożytecznego... dobrze ,że chłopak mnie wyciąga dziś na kolacje i do kina, ale co tam jutro znów będzie to samo... w ogóle na nic nie mam ochoty,ciągle głowa mnie bolii... mogłabym pójść na spacer , czy na zakupy, czy sprzątnąć ... gdybym nie miała 5 szaf ubrań to bym nie miała w czym chodzić bo prania nie robiłam już chyba z 3tygodnie :(

Nienawidzieć do chyba za mocne słowo ale coś bliżej nie lubię.. w sytuacjach kiedy czasem stają się przyczyną jakiś niekorzystnych konsekwencji Tego, że; 1) Jestem czasem (wbrew pozorom) zbyt życzliwa i litościwa.. 2) Za zbytnią drobiazgowość przez co się nakręcam (ale i często dzięki temu duszę problem w zarodku także i +) 3) Choć jestem osoba z grubsza opanowaną (staram się trzymać klasę) kiedy coś mnie jednak zirytuje :) nie trzymam języka za zębami, wyrażając się bardzo ostro i bezpośrednio często wulgarnie jeśli czuję potrzebę siły przekazu.. ale raczej nie prymitywnie 4)Często -Szczerość do bólu, wylewność.. choć szczerość i otwartość uważam za zaletę i to wszystko raczej w dobrej wierze.. 5) Słomiany zapał, gdyż najlepiej co mi w życiu wychodzi to spontany i jak się już nakręcę to determinacja utrzymuję 6) Impulsywność.. przyłożę, zemszczę się, palnę głupotę.. Zrobię zanim pomyślę, ale często czas nie działa na korzyść, więc się nie zastanawiam

Gość Wjgjagjma
Ja nie pracuje bo jestem niepelnosprawna

Najgorsza z tego jest 5) bo znowuż jak się nakręcę, często potrzebuję kopa (od matki ^^) to jestem w stanie robić wiele rzeczy naraz, na gwał.. rozkręca mnie to i satysfakcjonuje.. A i zapomniała bym o 2ch jeszcze 7) Spóźnialstwo 8) Roztrzepanie :) Pozdrawiam ;P

Gość 4532
długo by wymieniać, ale nie wyrabiam już :(