Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilni kierowcy

Polak - kozak, debil za kierownica!

Polecane posty

Gość debilni kierowcy

czemu Polacy nie potrafia jezdzic ????? dostaje juz kurw*** jak wyjezdzam na polskie trasy pomijam, ze o 3 pasach mozna pomarzyc, ale sa dwa, wydawaloby sie - moze wystarczyc ale nieee !!! polak debil - z uporem maniaka trzyma sie lewego pasa! jedzie 60/h w trasie !!! ale nie zjedzie na prawy pas, trzeba go wyprzedzac prawym... w Polsce obowiazuje ruch prawostronny - raz bylam swiadkiem jak taki debil dostal mandat od policjanta i jeszcze zdziwiony - a to jest wykroczenie !!!! ja bym dawal kazdemu niechby sie naucyzli! ruch powinien byc w miare plynny ! uwielbiam sposob jazdy serbow, albanczykow i macedonczykow, tam lewy pas jest wolny kazdy jedzie prawym, a jak sie zbliza do kogos kto jedzie wolniej ma miejsce na lewym zeby wyprzedzic i wraca na prawy normalnie bajka!!! takie inteligentne, a jakie proste!

Gość niesttey tez zauwazam te
tendencje, duzo jezdze i mnie to irytuje, i wcale nie chodzi o to, ze jakos szarzuje, ale fakt lewy pas powinien byc wolny - mowie oczywiscie o trasie, nie miescie, no bo tu to waidomo

Gość w tv tez dawali mandaty
y

Gość chybaście dawno w pl nie byli
Będę jeździć prawym pasem, jak tylko przestanie on składać się głównie z dziur. Howgh. PS. Nie, nie jadę 60/h i ustępuje, jak ktoś jedzie szybciej.

Gość a nib gdzie
?????

Gość skoro ja moge jechac wie
cej, w trasie, to znaczy ze taki debil tez moglby, normalnie krew mnie zalewa, kto daje im prawo jazdy

Gość 84$^&^^$!@(err=0)^^
gdyby prawy pas nie był taki dziurawy i gdyby nie było tyle tirów to też bym używał prawego pasa... więc korzystam z lewego "i ustępuje, jak ktoś jedzie szybciej."... też tak robie ;) a słyszeliście o jeździe "na zamek" ??? bardzo przydatne rozwiązanie... heh szkoda że w Polsce to zjawisko wystąpuje tak rzadko :O

Gość ccdcsssssss
nie wiecie co ie robi??? wyprzedzasz i zajezdzasz gosciowi droge albo podczas wyprzedania otwierasz szybe i mu plujesz na samochod .

Gość co to jazda na zamek
????