Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaasbl

Co sądzicie o makijażu FOTO

Polecane posty

Gość ooooooooooohahahahaha
obejrzyjcie jej fotki z modą :D Dziewczyna ma zarąbiste okulary razem znosem. Widocznie jakiś nowy model 'kujonek'. I coś mało je nasza gwiazda, bo płaska jak deska do prasowania :-O

Gość wweenniiaa
o fuu nie przy jedzeniu nie strasz, proszę Cię. jestes brzydka, malować się nie potrafisz, brak Ci gustu i samokrytyki. cos w stylu jestem jaka jestem, kto mnie zna ten wie jestes okropna, przyjmij to do wiadomosci, i nie przykuwaj uwagi makijazem, który oszpeca Ciebie i tak brzydką zresztą widze ze sie komplementy posypaly az milo... :-) ale tak powaznie czy ktos sobie robi jaja?: http://asmallworldoffashion.blogspot.com/

Gość o fuu nie przy jedzeniu
albo autorka załozyla ten temat albo ktoś inny. sadzę jednak, że to autorka bloga z nami pisze:)

jestes naturlan i to sie liczy :) nie zWRACAJ UWAGI NA INNYCH:) A CO DO cienia to faktycznie jest brzydki ;)

autorka czy podszyw jakby nie było uważam, ze dziewczyna nie ma gustu i osmiesza sie w internecie. Może ma jakieś kompleksy, może próbuje sie tak dowartościować, nie mój problem.

Gość o fuu nie przy jedzeniu
gdyby ktoś chciał osmieszyc autorkę bloga, napisałby temat w stylu: ,,Zobaczcie jakie posmiewisko:D'' a tutaj na kafe autorka, chciała dostac opinie, stąd ten temat, chciała aby jej ,,wyczucie smaku i gust'' zobaczyło więcej ludzi. autorka tego tematu podobnie jak autorka bloga, nie przyjmuje do wiadomosci, że jest powodem do drwin i dalej robi to co robi, mówiąc, ze to jej styl, smutne, to jakies zaburzenia osobowosci... nie wiem...

przecież wiele razy ktoś wkleja jakieś niezbyt ciekawe zdjęcie z nk, pytając ładna jestem i takie głupoty, nie spotkaliście się z tym?

Gość wie jska
Tak tandetnego, bazarskiego, taniego stylu jeszcze nie widziałam. Uśmiałam się niesamowicie, kiedy oglądałam zdjęcia, na których dziewczyna wygląda po prostu śmiesznie. Szkoda,że nie zdarza mi się widzieć takich cudaków na ulicach - z pewnością możnaby było uśmiechać się częściej

Gość hahahaha ale jaja
CO TO KURWA JEST?????// JA PIERDYKE, JAK JEJ NIE WSTYD PROWADZIC BLOG Z TAKIMI OKROPNYMI SZMATAMI, ALE STRASZYDLO

Gość Ribbentropka
Czy mam przyjemność z Kamilą zBloga o Świecie mody>>????????????????? Jeśli nie jesteś podszywem- uwielbiam Twój styl!!!!!!!!!!!!!!!