Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatoooo :D

TATUAŻ !!!

Polecane posty

Chciała bym sobie zrobić taki tatuaż jak ta dziewczyna ma .. tzn na nodze jakiś wzorek kwiatowy , może podobny ... mój chłopak mówi że jestem walnięta ... co o tym myślicie ??? macie jakieś pomysły na tatoo ?? http://www.voila.pl/031/rw3he/?1

no właśnie mi się podobają takie większe . . . ale on nazwał mnie kretynką , przecież to moja noga i moja sprawa A ty masz jakiś tatuaż już ??

Nie mam jeszcze żadnego, mi tak od roku chodzi po głowie. Mnie matka wyśmiała, ale nie mam zamiaru się nią przejmować. Ja chcę na nadgarstku więc bardzo widoczny będzie ;) Ale chcę mieć pewność że chcę go zrobić A no i marze o pracy w wojsku i nie dowiadywałam się jak tam na to patrzą, a to też ma dla mnie znaczenie

Wydaje mi się że nie ma zakazów co do tatuaży w wojsku ja też się przestanę przejmować masz rację !!! jak by nie patrzeć to jest dla mnie a nie dla niego ;-) a jak mu się nie podoba to Adieu i tyle ;-) też myślałam o nadgarstku ale wiem że boli jak cholerka ... mam już 2 tatuaże , jeden na boku przez całe żebra i wiem jak boli :P A ma ktoś z was jeszcze jakieś pomysły , fajne wzory itp ???:D

Nie podobają mi się takie duże tatuaże u kobiet. Małe wyglądają ładniej :)

Zależy co kto lubi :-) Mi się akurat większe podobają =) Kultura - czemu inna sprawa ? :P

No tak rzecz gustu, ale pamiętaj, że tatuażu nie jest się tak łatwo pozbyć. To musi być bardzo przemyślana decyzja. Sama zrobiłam sobie mały by nie rzucał się w oczy gdy będę staruszką. :D