Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina131314

zdrada wirtualna - Czy mam prawo czuć sie zdradzona?

Polecane posty

Gość syvitasss
dziewczyny powidzcie mi facebook to tez portal randkowy?

Zgadajcie się we 2 i niech ta co ma konto sprawdzi tej co nie ma, albo niech na chwile haslo udostepni (nie tu, ale na mailu np) zeby druga mogla sprawdzic... Albo to napisala jakaś którą posuwał :(

Gość Karolina131314
erudytka. również jego zachowanie uważam za zdradę, tylko dla niego to zdrada nie jest bo z mnie fizycznie podobno nie zdradził, w co jestem skłonna uwierzyć, ze wzgllędu na fizyczny brak czasu. Pomóżcie proszę znaleśc takie aspekty wirtualnej zdrady, które uświadomią go, że nie tylko fizyczna zdrada jest prawdziwą zdradą

Ale planował zdradzić. "Podawał się za osobę samotną, szukającą kobiet, par, potajemnych randek, erotycznych spotkań, seksu we dwoje, seksu na telefon, seksu grupowego oraz przyjaźni." Mi to wystarczy, a dodatkowo skoro mial abonament, to po co? Widać w jego mniemaniu nie był do końca spełniony erotycznie w waszym związku :o Do zdrady nie doszło tylko dlatego (o ile nie doszło!) że nie miał czasu, a że nie chciał. Nawet w prawie planowanie popełnienia przestępstwa jest karane, zwłaszcza jak są dowody (przykładowo rozpisany plan, gotowa broń itd.)

Gość syvitasss
ale jaki ma to sens ze mu udowodnisz? jesli sie przyzna ze to zdrada poczujesz sie lepiej?

Gość Karolina131314
syvitasss rejestracja w takich portalach jest bezpłatna. Sprawdz sympatie, wedwoje.pl

Gość syvitasss
alez mi zleeeeeeeee boze ! okropnie sie czuje okropnie nienawidze go nienawidze

Karolinko, jak dla Ciebie to zdrada - to to się liczy. Dla niego to zdradą nie będzie i on tego zdradą nie nazwie, bo wie co nabroił! I będzie się wykręcał na wszystkie możliwe sposoby, odwracał kota do góry ogonem, zmieniał wersje i w ten deseń! Według Ciebie, zgodnie z Twoimi przekonaniami to zdrada, to coś, czego Ty byś jemu nie zrobiła nie mając wyrzutów sumienia, że zdradzasz! I Twoje zdanie powinno Cię obchodzić, a nie jego!

Gość Karolina131314
jeżeli przedstawie racjonalne argumenty, może coś do niego dotrze.... może zdanie wielu ludzi pomorze przejrzeć na oczy??

Gość syvitasss
a an eurodate platna?sprawdze wszystko , jesli sie okaze ze jest tam , koniec zwiazku qrwa koniec sprawdzilam na jednym prawie wszystko sie zgadza (prawie)

Gość syvitasss
ale zastanow sie, co ma do niego dotrzec? gdyby niczego nie szukal nie logowalby sie na tego typu portalach, ja juz w nic nie wierze , nic nie dzieje sie bez przyczyny

Gość Karolina131314
Dziękuje erudytko, takiego przemówienia do mojego zaślepionego uczuciem rozumku potrzebowałam

Gość Karolina131314
syvitasss Facebook nie jest portalem randkowym, to coś podobnego do nk

syvitas - wiesz nie chcę Cię urazić, ale z Twoim przypadkiem troszkę przesadzasz :) Nk i facebook to nie są portale randkowe, erotyczne, służą głównie do utrzymywania kontaktu ze znajomymi z innej półkuli albo ze szkoły, z którymi kontaktu normalnie nie ma (pomijam lansujące się hot16). Natomiast sypmatie, erodaty itd to typowo randkowe portale na których się ludzie umawiają na różne rzeczy :o Więc jeżeli chodzi tylko o to, że się logował na nk i fb to lekko przesadzasz, i możesz się uspokoić, ew. jak mieć pretensje to o to że nie powiedział Ci, że ma tam konta. Jeżeli z nikim nie pisal, nie rozmawiał, nie umawiał się to nie ma o co się tak bardzo denerwować. Więc na spokojnie postaraj się sprawdzić czy nie pisał tam z nikim ;) A dopiero potem możesz oskarżać :) Ja sama mam konto na nk z 0 iloscia znajomych, ale uzywam do podgladania ludzi :P Dawnych znajomych, eks mojego obecnego itd :P ale mój o tym wie że mam, i nawet sam czasem korzysta :)

Gość syvitasss
tak wiem, sprawdzilam na innym, jestem zalamana ale przeciez na facebooku tez mozna zawierac nowe znajomosci , czyz nie?

Gość syvitasss
ma na sympati , fotoflirt

Gość Karolina131314
tak bardzo chcialabym uratowac ten związek... żeby znowu było dobrze, żeby znów moc poczuć się przy nim bezpiecznie...;(

No to rozumiem czemu wkurzona jesteś :/ Próbowałaś się włamać mu? A - z erotycznych jest jeszcze zbiornik chyba :o Karolinka - a uważasz że jest sens ratować? Kochałaś jego, czy swoje wyobrażenie o nim, o tym że jest dobry, kochający, że nie zdradza, nie podrywa, nie flirtuje...?

Gość onaaa*29
oczywiście, ze to zdrada,tylko jednemu się upiecze, a drugiemu nie. A to zależy od nas, jak bardzo jesteśmy naiwne.

Gość Karolina131314
i tu się sprawdza powiedzenie że jak ma sie miękkie serce to 3ba mieć twarda d***pe ;/ dlaczego takie jesteśmy?

Gość Fantastyczna
Karolinka, ja bym tego nie puściła w niepamięć. Ewidentnie chciał Cię zdradzić, co zrobić. Nie można ufac takiemu mężczyźnie :(

Gość Karolina131314
on nadal uważa ze dramatyzjuje, ze robi widły z igły. zmienił plany na weekend dopóki nie przestane histeryzować. Od kilku h ma wyłaczony tel...

Gość Karolina131314
robię*