Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicew

Chce mi się wyć z tęsknoty.

Polecane posty

Gość alicew

Jeszcze wczoraj mnie obejmował, dzisiaj nawet nie chce rozmawiać. Nie rozumiem dlaczego czasami daje mi sygnały, a następnego dnia odchodzi, nie chce na mnie patrzeć... Jeszcze wczoraj byłam przekonana, że czuje to samo, dzisiaj mam wrażenie, że jestem mu obojętna. Pozostaje mi czekać do następnej imprezy, gdy znowu rozluźni się po alkoholu i zacznie mnie szukać... Piję dzisiaj do monitora, wasze zdrowie...

Gość Kobieto na co
Ty liczysz? Skoro leci na Ciebie tylko po alko, to znaczy że nie leci na Ciebie..!! Otwórz oczy ludzie po procentach robią różne rzeczy.. daj sobie spokój

Gość mnie też...
ale to było jakiś czas temu.... inny...zapomnę:D (bedzie inny, ale nie ..zapomnę)

Gość alicew
Pewnie tak, ale to nic nie zmienia. Zauroczyłam się w nim od pierwszego spojrzenia, on we mnie zwykle po kilku piwach... Ciągle wmawiam sobie, że po prostu jest nieśmiały (bo jest) i boi się mnie trochę.

Gość mnie też...
"a też chętnie będę wył, ale pełnia była niedawno." ja przynajmniej wampirem nie jestem:) chociaż..kto wie :D

Gość a ile lat
długo się znacie, długo się to ciągnie?

Gość wings of butterfly
a co ma wampir do pełni?

Gość alicew
Ja 19, on 20. Znamy się od października, od rozpoczęcia roku akademickiego.

Gość tanie laski
WYPIJMY ZA ZDROWIE PAN;PANOWIE; CO SIE SMUCISZ WEJDZ NA CZATA i znajdziesz sobei nowego kuttasaaa

Gość alicew
Gdyby chodziło o jego "kutasa", to pewnie poszłoby dużo szybciej.

Gość a ile lat
nick zostal z innego topa :P Pytalam o to jak długo on jej taką jazdę psychiczną funduje :o Bo to psychiczne po prostu, odciąć się trzeba :o

Gość lena2121212111
dziewczyno wiem, ze nie posluchasz (ja tez bym nie sluchala) ale daje ci najlepsza rade uwierz (mam nadzieje, ze jednak skorzystasz): podobal mi sie pewnien chlopak. podobal? ja mialam istna obsesje! tez byl niesmialy. tez sobie wmawalam, ze na trzezwo sie wstydzi dlatego sypialam z nim kiedy byl pijany. tylko wtedy mnie chcial, na trzezwo nigdy do mnie nawet nie przemowil. Jak ja wtedy cierpialam! z czasem bylo coraz gorzej, az w koncu po nastepnej nocy usunal mnie z wszystkich mozliwich komunikatorow. poczulam sie jak ostatnia zuzyta szmata, ktora trzeba sie brzydzic. Ze wstydu nigdy wiecej nie pokazalam sie w miejscach do ktorych on chodzil. Po 2 miesiacach zaczelam normalnie funkcjonowac - teraz minelo pol roku i powiem ci ze metoda bez kontaktu jest najlepsza metoda. Mam chlopaka, ktorego kocham, mam normalne zycie - ale powiem ci, ze taka milosc jest najgorszego typu miloscia i do dzis co jakis czas przegladam jego zdjecia i chociaz wszystko to jest zamrozone to wiem, ze jeden jego ruch i moje cale zycie moze poleciec jak domek z kart.

Gość alicew
Skasowałam wcześniej jego numer, żeby nie kusiło mnie znowu do niego napisać. Może to przeczekam, jeśli tylko dam radę... Tak tęsknię...