Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bambii18

Mama mnie wkurza !

Polecane posty

Gość Bambii18

Dziś jest piekny, srodowy wieczór.. przede mną długi weekend. Dziś chciałam się spotkać ze znajomymi z którymi nie widziałam się 2 miesiące... mamy zamiar jechać na pizzę i piwo. Kolega przyjedzie po mnie okolo 21.30.. a mama się burzy :O mowi że nie pozwala mi jechać choć dobrze wie że i tak pojade, mowi że bedzie sie o mnie martwiła, że cos mi się stanie itp. i woli żebym została w domu. A ja mam dosc siedzenia w domu :O od 2 miesiecy nigdzie nie wychodzilam wieczorami... w weekendy się uczyłam. Za mieisac koncze 18 lat, nie jestem malym dzieckiem, poza tym juz nie raz z nimi wychodzilam. Wkurza mnie to jej gadanie i tym psuje mi humor :O:O:O

Gość Bambii18
up:O

Gość tanie laski
masz racje wyprowadz sie ,i sie skonczy mama gadanie, jak cie stac na mieszkanie itd,a jak nie to siedz cicho matka na ciebie lozy kase, mala cippo, bzykac ci sie che, powiedz matc eze masz smaki na sexik, i ma sie odwalic,hee, szukaj sobei mieszkanie i bedziesz mogla cel dnie i noce wychodzis bez klopotow:D

Gość ja mam 24
i mam to samo, nigdzie wyjść nie można bo gadanie że się martwi, a jak wyjdziesz to zaraz jakieś wyrzuty itd

Gość Bambii18
ale co mi się stanie? :O jadę z grupką dobrych znajomych, spokojnych zresztą, na pizzę. Ehh tylko zepsuła mi humor, mowi ze nie bedzie mogla spac przeze mnei:O postaram sie wrocic okolo 2, wiem ze pozno ale chce nadrobic z nimi ten czas kiedy sie nie widzelismy :(