Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taajasne

ubieranie dziecka :)

Polecane posty

Gość oggler
takie ubranka mozna kupic w polsce zasadniczo w 3 sklepach na krzyz: - h&m - kappahl - cubus i na allegro z drugiej reki lub nowe: - lindex - ellos - name it - me too - hjorth (lub troche drozszych marek na allegro albo w sklepach internetowych): - molo - nova star - plastisock - smafolk - katvig - ej sikke lej - snoffs - ida t - villervalla - danefae i kilku innych ktorych juz w tej chwili nie pamietam super jakosc i wygodne (rozwojowe, bezstopkowe) wzornictwo. polecam! ewentualnie next i motehrcare ma jeszcze super pajace (od razu z lapkami niedrapkami) i body, ale spodenek juz raczej nie (bo ma same na gunkach i z szerokimi nogawkami bez sciagaczy. za to maja koszule nocne dla niemowlat! :)

Gość oggler
gumkach

Gość Ana Banana
Ja zakładałam same pajace. Mam dziecko z wiosny 2010 i żadne inne ciuchy nie były mi potrzebne. Do tego miałam bawełniany kombinezon na spacery i cienką czapeczkę bez troczków i bez nauszników, a w domu w dzień do snu zawijałam ścisło w tetrę albo flanelę, bo dzieci się w ten sposób bardzo uspokajają, wyciszają, czują się bezpieczne i otulone. Nazywa się to 'swaddling' i jest mnóstwo instrukcji w necie jak to robić. Bardzo prosta, tania i wygodna sprawa. Pozdrawiam.

Gość oggler
przypomnialy mi sie jeszcze 3: - bombibitt - fixoni - polarn o. pyret dobrej nocy

u mnie w obiegu byly tylko body z krotkim rekawem na to pajac i body z dlugim plus spodenki ze stopkami,zadnych pajacow,kaftanikow nie uzywalam.

Gość gość
Ja polecam ubranka dla dzieci ze strony allinside.pl, często robię tam zakupy i jestem z nich bardzo zadowolona :D Kupuję przeróżne ubranka, od bucików, bielizny, po sukienki, kurteczki, zawsze modne i po niskiej cenie

Gość gość
Ubieranie dziecka to długa historia :) u mnie przez pierwsze 3 lata życia to był drama. Ubieranki dziecka polegały na ciągłym płaczu i ryku :) Na szczęście można poćwiczyć ubieranki na stronie http://ubieranki.net.pl/ubieranki-dzieci/ hehe

Gość Wenika33
Ja ubranka kupowałam w internecie, dokładniej na ubranet.pl – mają tam śliczne ciuszki nowe i używane. Czasami kupowałam używane (dziecko i tak wyrośnie z tego raz dwa) i były jak nowe, w idealnym stanie :)

Gość gość
Moja ulubiona kombinacja to jest bodziak z rękawkiem i na to śpioszki albo pajac. Raczej nie kupowałam kaftaników, ale ostatnio dostałam jeden w prezencie i jest bardzo przywzoity, myslę o zakupie następnych tutaj: https://escallante.pl/42-kaftaniki-dla-chlopcow