Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zora35

Jestem najszczesliwsza osoba pod sloncem

Polecane posty

Gość Zora35

W zyciu nie bylo mi latwo.Przezylam wiele od biedy po depresje i probobe smobojcza.Teraz gdy poznalam jego........Jestem szczesliwa,mam szczesliwe zycie.Mam swoj wymarzony wlasny dom z kominkiem,po domu biegaja dwa koty i pies.Moj syn ma wszystko czego nastolatek potrzebuje od akceptacji po poczucie bezpieczenstwa. Kiedys myslalam ze juz mnie nic odbrego w zyciu nie spotka.Spotkalam milosc i to nie taka tylko bo musi byc ,bo cos.Spotkalam milosc taka prawdziwa.Myslalam sobie ze po paru latach rozowe okulary spadna mi z nosa ale nie spadly.Rozowe okulary i szczescie czuje nadal chociaz to juz trzy lata i kochamy sie jak by to byl pierwszy dzien.... Czasem milosc jest trudna i moja milosc taka byla.Teraz juz tyko spokuj i On. Zycze kazdemu tego co ja czuje.Zycze kazdemu zeby poczul szczescie i to nie tytlko na chwile.

Gość loooooo
fajnie jest czasem przeczytać taki wpis. gratuluje :) i pozdrawiam

Gość Zora35
Dzieki ,juz myslalam ze nikt sie nie odezwie ze sami nieszczesliwi ludzie na swiecie. Mam ochote krzyczec o swoim szczesciu i o tym ze On jest i daje mi tyle dobrego. Zycze Ci tego samego.Szczescia!

Gość hęł
gratuluję, chciałabym żeby w końcu i ze mną życie zaczęło obchodzić się dobrze, nie mówię że świetnie, ale przynajmniej znośnie:/

Gość onaaa*29
gratuluję i zdrowo zazdroszczę :-) ja siebie już spisałam na straty, ale ciesze się, że innym się udaje :-) Obyś zawsze trwała w swoim szczęściu :-)

zazdroszcze ale przede wszystkim gratuluje!!! jeden taki wpis na milion... miło przeczytać :)

Gość a mozesz cos o sobie jeszcze
napisac? jakie było twoje zycie?

Gość Zora35
Kochane ludziska to tez moze spotkac Was.Ja tez nie wierzylam ze moge zyc szczesliwie.Wiedzialam ze moge zyc ot tak i tak jest calkiem normalnie.Poznalam go i moj swiat sie odmienil.On mni uczy teraz optimistycznego patrzenia na swiat.Zawsze mowi ze tak jak zyjesz dzisiaj to tylko mysl ze za tydzien bedziesz miala dzien o wiele lepszy od tego co jest dzisiaj chcia< czujesz dzisiaj jest pelnia szczescia.Wiecie co to dziala.Budze sie i czekam na ten lepszy dzien i on nadchodzi bo On jest zemna i usmiecha sie na dzien dobry.To cale szczescie moje.

Gość mam to samo!!!!
"unoszę się" :) spokój, radość, kolejne dni witane uśmiechem na twarzy... Oby tak zostało już zawsze... :)

Gość no ale dlaczego
Takimi wpisami jeszcze baardziej mnie dobbijasz, czytam marze, i płacze ;(