Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia 30

co to moze byc?

Polecane posty

Gość mamusia 30

mam pytanko do kobiet po porodzie naturalnym jetem 3 tygodnie po porodzie od 2 dni czuje tak jak bym cos miala w pochwie,dzis po prysznicu poczulam to jeszcze bardziej i jak sie dotykam to pod palcem czuje tak jakby kulke w srodku co to moze byc? czy ktoras tak miala? czy to moze byc wypadniecie macicy ? mam wizyte u mojej gin dopiero 2 grudnia i nie wiem czy mam sie wczesniej wybrac?

Gość mamusia 30
Może to być np kawałek wibratora, bo mi się ostatnio złamał?

Gość lopae
nie zostawiłaś w pipie upchniętych tamponów?

Gość mamusia 30
poczekajcie... pójdę zapytac sąsiadki - ona też tak kiedyś miała

2 dni po wyjściu ze szpitala ciągle coś mnie uwierało aż do momentu kiedy wchodząc pod prysznic wyleciał mi olbrzymi skrzep krwi o średnicy ok.10cm być może to to

Gość Fafinette
gdyby wypadła macica to pewnie już by leżała na ziemi. przeszukaj mieszkanie. w razie kłopotów użyj odkurzacza:classic_cool:

Gość mamusia 30
sąsiadka mówi, że to może być głowa, albo noga dziecka. muszę obejrzeć, czy mój potworek ma wszystko na miejscu

dobra widze że jaja sobie robicie przez takich jak wyyyyyyyy pużniej jak ktoś naprawde pyta ludzie go olewają

Boze co za ludzie! Autorko proponuje zadzwonic do lekarza, który prowadził ciaze i zapytac go o to. Przeciez dla niego to normalka wiec nie musisz sie krepowac

Gość mamusia 30
ludzie ja naprawde mam problem a wy sobie jaja robicie :( jak macie mi dawac takie rady i podszywac sie z glupimi tekstami pod moj nik to ja dziekuje myslalam ze ktos tu madry siedzi ale chyba sie pomylilam

Gość mamusia 30
GaLaXiA7 to raczej nie skrzep mo mi nic nie krwawi raczej czuje jakby tam jakies cilo bylo cholerka nie wiem jak to okreslic

Gość mamusia 30
sorki mialo byc cialo

Gość opatulanka
same wrednoty tu siedza!!! zadzwon lub idz do lekarza!!! po co sie zadreczac? ginekolog niejedno juz widzial, tak wiec nie ma sie czym krepowac. odwagi i glowa do gory :)