Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łohohohoło

23-letnia dziewica po 1,5 rocznym zwiazku

Polecane posty

Gość niezły kocur
niezły ubaw maja dziewczyny...nieporadnosc ma swoj urok...kiedy to bylo...ja tam wszystko musiałem rozpracowac przed powaznym wejsciem:)

Gość moj facet tez nie moze
Chciałabym mu pomóc.. ale jakoś nie mogę się przełamać :O moze gdyby to nie był pierwszy raz.. ale boję się tego bólu itd :O nie mówcie,że gotowa nie jestem. Każdy ma prawo bać się czegoś. Ja po wizycie u ginekologa i po tym jak na siłę wpychał mi sztucznego fiuta, boję się po prostu tego pierwszego razu :O :(

Gość niezły kocur
rozumiem to...moja kumpela tak się bała, że nawet pod narkozą sie trzęsła przy ginekologicznym przerywaniu błony:( Potem juz nie miała strachu ze swoim facetem. Czasem jest to silny, irracjonalny lęk a nawet może dojść do mocnego ściśnięcia mięśni pochwy i zero wejścia. Wyluzujcie i łyknijcie cos na rozluźnienie. To ma być radosna zabawa seksem we dwoje

Gość clios1980
Moim zdaniem bardzo fajnie. Godne szacunku, że nie oddałaś się jakiemuś naćpanemu gówniarzowi w gimnazjum na imprezie.

Gość dziewczyna cierpliwego faceta
No i ok, Twoja sprawa co i zkim robisz lub nie robisz. Ja z moim obecnym partnerem czekalam rok zanim bylam gotowa (mam 25 lat), i nie bylam juz dziewica. No ale to przez cholerny uraz z poprzedniego zwiazku :/ Czekal cierpliwie. Chodzilismy do lozka, piescilismy sie, po prostu wszystko rozwijalo sie baaardzo powoli, no ale tego wlasnie potrzebowalam. Nazywajcie to jak chcecie, ale warto bylo. Teraz jestemy razem niemal 3 lata i w lozku (i poza nim) jest fantastycznie!

A co wy z tym bolem? Czasem jest, czasem nie ma, ale to wcale nie jest cos potwornego, jesli jestescie rozluznione, podniecone, nawilzone. I jak to nie moze trafic? To nie mozecie wziac sprawy w swoje rece? Wstydzicie sie dotknac penisa czy co? :) Wy wiecie, gdzie macie dziurke, czujecie pod jakim katem jest wam przyjemnie a kiedy pojawia sie dyskomfort. To jest zabawa dla dwojga a nie test dla faceta, gdzie kobieta lezy, czeka i ocenia.

Ja mam jakiś uraz po wizycie u ginekologa.. wsadził mi tego za przeproszeniem "sztucznego huja" i robił usg dodając z uśmiechem,że mogę spojrzeć na monitor i zobaczyć jak to wszystko wygląda. Podczas gdy ja myślałam,ze mi cpię rozerwie tym gównem. Teraz strasznie boję się pierwszego razu :O jesteśmy ze sobą ponad 1.5 roku.. piścimy się.. ale nic więcej,bo wtedy on trafić nie może,a ja zaczynam się bać gdy próbuje np 3 raz. Wiecie z początku jestem rozluźniona chcę tego.. ale po trzecim razie zaczynam się po prostu bać :O

cipę miało być :P i pieścimy a nie piścimy :D

Do: moj facet tez nie moze To smutne ile dziewczyn ma urazy po wizycie u ginekologa. Mojej kolezance przerwal blone dziewicza. I co powiedzial? "Ups, przepraszam". Dlugo dziewczyna sie z tym meczyla, ale w koncu sobie poradzila z pomoca odpowiedniego faceta. Piszesz, ze po kilku nieudanych probach zaczynasz sie stresowac, i nic w tym dziwnego. Nastepnym razem, jak bedziesz czula, ze nadszedl czas, kiedy oboje tego chcecie, wyluzuj sie jeszcze bardziej, pomysl sobie "co ma byc to bedzie, zobaczymy", siegnij w dol, nakieruj jego meskosc w odpowiednie miejsce. Nie pchajcie sie od razu na glebokie wody, zasada "dwa kroki w przod, jeden do tylu" sprawdza sie tu o wiele lepiej. kontroluj glebokosc i predkosc. Jesli boli za bardzo - daj mu znak i przestancie. Rozmawiacie o tym czy macie nadzieje, ze samo z siebie sie naprawi?