Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozejestemdziwny

Jestem z byłą kochanką kolegi

Polecane posty

Gość mozejestemdziwny

Witajcie. Piszę na forum, bo zastanawiam się, czy ktoś z Was miał taką sytuację jak ja. Otóż, pracuję w małej firmie w Poznaniu, jakieś trzy lata temu, zatrudniła się u nas dziewczyna, która pracowała z nami pół roku. Polubiliśmy się, ale ja byłem zajęty, także nic więcej między nami nie zaszło Jakiś czas temu, spotkałem ją na mieście, i od słowa do słowa, umówiliśmy się na kawę. Od tamtego czasu, zaczęliśmy się spotykać. Wszystko pięknie, świetnie się dogadujemy, i ogólnie jest super. Ale jest pewien szkopuł. A więc, w trakcie jej pobytu w naszej firmie, ONA spotykała się z moim kolegą z pracy, który jest żonaty. Ten kolega nie wie, że ja wiem, i ogólnie nikt nie wie o ich romansie. Jak zacząłem się z nią spotykać, wiedziałem o tym, ale czym więcej znam szczegółów, tym gorzej. Ona mi powiedziała, że była w nim zakochana, po prostu dobrze ją podszedł. W czasie, kiedy była z nim, nie spotykała się z nikim innym. I teraz tak się zastanawiam, bo przypuszczam, że kiedyś "to wyjdzie", i teraz ciekawi mnie, jak na to zareaguje otoczenie. Czy po prostu, nie będą się ze mnie śmiać, bo "Ten ją posuwał, a teraz ten się z nią spotyka". Ona przyznała, że popełniła błąd. JA też, kiedyś święty nie byłem, ale jednak jest to coś..... Co o tym myślicie? Miał ktoś taki przypadek?

Gość loooooooo
nie ciekawie. jak bys ja kochal nie mial bys takich watpliwosci. tamten ja wykorzystal i tyle, ona sie nabrala i dal oszukac w pewnym momecie sie skonczylo i dobrze. ja jej wspolczuje. a mysle ze to nei wyjdzie nigdy bo on ma zone, nieprawdaz?? on sie nei pochwaliz e znia byl bo wtedy bedzie rozwod :)

Gość mozejestemdziwny
Nie powiem, czym bardziej mi na niej zależy, tym więcej o tym myślę. Chociaż, i tak jest lepiej, niż na początku, bo wtedy więcej o tym myślałem. Jej też jest z tym ciężko, ale to ponoć ona zakończyła.

Gość offerma zadal Ci pytanie
nie badz dziwny i odpowiedz szybko! :p

Gość looooooo
widzis ztym bardziej jesli ona to zakonczyla masz jasna sytuacje. kobiete latwo jest oszukac i wogole. radze zapomniec o calej sparwie i nie przypominac jej. bo raczej ona chce zapomniec o tym i isc dalej. teraz jestescie razem ze soba, cos was laczy, jakies uczucie po co martwic sie i psuc wszytko przez przeszlosc??

Gość looooooo
co do "oferma" masz 15 lat idz spac bo mama sparwdzi historie jutro i bedziesz mial szlaban na kompa.

Gość mozejestemdziwny
Masz rację looooooo, będę starał się o tym nie myśleć

Gość looooooo
mam nadzieje ze wam sie ułoży i z łatwością zapomnisz o tamtej historii. Powodzenia :)

Gość tutek-srutek
wiesz, jakos tego nie widze, ze nagle on albo twoja kobieta zacznie to naglasniac, bo zadne z nich nie ma w tym interesu. Skoro do teraz sie nie wydalo, to dlaczego nagle po jakims czasie ma sie wydac? A nawet gdy sie wyda, to co? Wstyd dla Ciebie??? Bo co? Bo akurat wiesz, z kim byla wczesniej? Gdybys nie wiedzial o tym, to mialbys spokojna palke, a koledzy moze by sie smiali z Ciebie. Sam sobie stwarzasz problemy w miejscu, gdize ich nie ma. Wyluzuj!