Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czitta Rivierra

Matka mnie zlala sznurem od zelazka bo nie wyrzucilam smieci.

Polecane posty

Gość Czitta Rivierra

A potem wziela kosz z odpadkami i wysypala do mnie do lozka

Gość Czitta Rivierra
Nie. Powiedziala ze jestem najgorszym dzieckiem na swiecie.

Gość Czitta Rivierra
w śmieciach było 20 kondomów i jej mąż to znalazł i ją zruchał w ucho bo powiedział że w dupe juz nie bedzie jej ruchał

Gość no ale dlaczego
ja bym jej ty wiadrem chyba łeb rozwaliła, no ale jak, zaczeła cie okladac po całym ciele tak sznurem w trakcie szału??? czy raczej w furie nie wpadła???

Gość tak się zastanawiam
tak się zastanawiam, zkąd u was w domu jeszcze jest takie coś jak sznutr od zelazka, przeciez to przezytek z przed 20 lat? masz wogole jakies slady? czy tak mocno cie nie uderzyła do sladów???

Gość Czitta Rivierra
16. moja matka sie puszcza a ojczym fagas to żul i pijak :(

Gość no ale dlaczego
jakie kpiny i żarty, ja całkiem serio napisałam, ktoś ponizej tez sie zapytał, masz wogole jakieś slady od uderzenia? jak tak idz i jej to pokaż co ci narobiła, a nasteponym razem jak napadnie na ciebie to powiedz ze ja roztrzaskasz w obronie własnej

Nie o Ciebie mi chodziło tylko o resztę. Dziewczynko tutaj kwestie typu: roidzic jaki by nie był trzeba go szanować - NIE FUNKCJONUJĄ!!! mamy XXI w Jesteś niepełnoletnia, jesteś dzieckiem, tak więc masz wiele praw i jestes pod ochroną, że tak poweiem najprościej, albo to gdzieś zgłoś (jeżeli np. jestes pewna, że ktoś by to poświadczył: sąsiedzi, rodzina) albo się broń. Nie daj sobie krzywdy robić, bo jeszcze się zamkniesz w sobie.

Gość no ale dlaczego
ja pisalam i tak calkiem powaznie z tym ze bym chyba wlasnej matce łeb rozjebala, SERIOOO, jakby do mnie ojciec bądz matke sie rzucili, czulabym FIZYCZNE zagrozenie z ioch strony ojjj to lepiej nie trzymac zeby "głupot" nienarobiła