Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co to pisowskie święto?

po co to pisowskie święto?

Polecane posty

po co ta farsa dziś? przecież pis juz nie rzadzi, kaczynski nie jest prezydentem, po co wiec to faszystowska farse kontynuowac? myslalam ze rzad po i prezydent komorowski beda madrzejsi i zlikwiduja to pisowskie swieto ale oni ida w slady pis! swieto bylo 22 lipca, zawsze bylo 22 lipca, a ten pis zlikwidowal i dzis zrobil, czemu po i komorowski nie przywruca 22 lipca? zawiodlam, sie na nich ze ida droga pisowska

Gość Patriot
a co ci się nie podoba w Świetowaniu Niepodległości 11 listopada? to święto przywrócono z upadkiem komunizmu... PiS'u wtedy jeszcze nie było to co ty z tym PiS'em?

Gość Antifka93
PRECZ Z KATOFASZYZMEM!

Gość POebana jakaś...
Tylko że to święto przywrócono po upadku komunizmum wtedy rządził Wałęsa, nikomu sie nawet wtedy nie śniło o Pis'ie wiec sie zastanow o czym mowisz...

nic mi w sumie nie przeszkadza, niech se pisory swietuja! ale niech nie sieja propagandy w tv i niech nie nagabuja ludzi! ja nie swietuje i mam ich swieto w dupie, swietowac powinno sie w sercu a nie w mediach bo to prywatna sprawa kazdego kto co swietuje!

Gość daj se spokój
a tak przy okazji. Za tzw. komuny swięta były latem - 22 lipca, a teraz jesienia i zimą - najpierw 11 listopada, a teraz tych cholernych 3 króli w styczniu - przy okazji nas wydymano, bo jak święto wypadnie w sobote czy niedziele to nie bedzie mozna odebrać Święta powinny być też praktyczne :P