Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkamyWchorymKraju

musialam sprzedac obrączkę by zapłacic prad

Polecane posty

Gość mieszkamyWchorymKraju

tak jak w tytule, sprzedalam obraczke zeby zaplacic prad-w rozliczeniu rocznym do zaplaty dostalismy 800 zl- wszystko mamy na prad bylam wczoraj u najemcy czy nie zmniejszy na chociaz miesiac odstepnego, dopoki nie znajde nowej pracy ale stwierdzil ze 400 zl odstepnego to i tak nie jest malo, wiec jak chcemy to droga wolna czemu mlodzi ludzie tacy jak my 22-26 lat ktorzy staraja sie byc samodzielni, nie wisiec na rodzicach czy tesciach, maja tak ciezko

Mam tak samo. W sumei to utrzymuję sie sama od 14 roku życia. Bo mamie często brakowało pieniędzy... wiec zarabiałam na ciuchy i książki.... Zawsze byłam o wiele bardziej samodzielna niż moje rodzeństwo. Moja 30 letnia siostra nadal mieszka z mamą, ma 3 dzieci i jest bezrobotna..... A ja mam 21 lat. Mieszkam na swoim spodziewam sie dziecka i nie dostaję od moich rodziców ani pensa... Przez to, że kiedyś byłam samodzielna.... Moja siostra podrzuca mamie dzieci jak kukułka! Kiedy tylko ma na to ochotę, a matka nie protestuje. A ja? Dużo młodsza.... i po urodzeniu bede musiała opłacić nanię, żeby móc wrócić do pracy..... Trzymaj sie!

Gość idiotyzmy jakich mało
bo mamy POpaprany rząd :O

hej,no niestety lekko nie jest. My w przedziale wiekowym 24-27. Mamy mala coreczke. Odstepnego placimy 500, plus czynsz 350. Przedwczoraj dostalismy za prad 550 a w lipcu za gaz 730.

młodzi ludzie powinny sobie zaistalować program, Simple Money Manager Std 1,9 aby wiedzieć na co wydają ciężko zarobione pieniążki, a nie picować głupoty jak połamańcy.

350 czynszu??? Wow! Ja mieszkam w małym miasteczku i płacę 850 PLN + opłaty wg. licznika! To jest najgorsze!!!!! Płącić komuś taką kasę na dach nad głową... Dlatego nie mam żadnych oszczędności...