Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3goska

jak pokazac facetowi ze mam na niego ochote?

Polecane posty

Gość 3goska

Poznalam fajnego faceta.Niestety oboje jestesmy w zwiazkach. Wyszlo jak wyszlo ze mam na niego ochote i nie wiem jak mu to okazac.Oboje jestesmy niesmiali.Widujemy sie czasem ale zawsze to jest tylko rozmowa.Jak mu dac do zrozumienia ze mam ochote na niego?

Gość peecza
On jest w zwiazku? To ze Ty jestes nieszczera i niewierna peezda nie znaczy ze masz rujnowac zwiazek innej kobiety.

Gość Patriot
zajebiście! "oboje jestesmy w związkach" a gdzie jakas uczciwość? tylko instynkty? nieśmiali... daj mu swoje majteczki z dedykacja to on pokaże ci jaki jest niesmiały!

Gość peecza
Jestes nienormalna osoba a nie niesmiala. Dziekuje.

Gość za jaja go złap
i ciągnij w krzaki

Gość 3goska
odezwaly sie cnotki niewydymki. Na forum kazdy swietego udaje a w rzeczywistosci jest inaczej. Opisalam to ogolnie a nie ze szczegolami i skad macie pewnosc ze te zwiazki sie nie sypia z obu stron?

Gość peecza
To skonczcie cos co jest nieudane zamiast oszukiwac. A mna sie nie interesuj czy jestem cnotka niewydymka bo ja nie prosze o rady na durne tematy. Nos w sos.

Gość ahahahah
rozbierz sie przed nim albo ucieknie albo będzie czadowo :-D

Gość ...aaa
Skończyć nieudane związki i następnie przystąpić do akcji. Nie kradniemy facetów innym bo jak nam ktoś ukradnie to zaboli.

Dokładnie autorko , nie słuchaj tych moherów przecież każda kobieta zdradza i ty też masz do tego prawo mimo nieśmiałości.

Gość 3goska
Doszlo nawet do tego ze zaczelam nosic hula hop do pracy i cwiczyc kolo niego ale na razie na niego nie dziala. Czy robie cos nie tak???

W rzeczywistości jest inaczej? Czyli wszyscy pieprzą się ze wszystkimi za plecami partnerów? Wolę być jednak optymistką i wierzyć, że nie wszyscy ludzie to zwierzęta.

Gość Sarit22
Jak zwykle taki temat na kafeterii wzbudza wielkie oburzenie i zaczynają się wyzwiska itp.. Jakbyście rzeczywiście byli tacy święci to byście też nie wyzywali drugiej osoby ;) Ja też mam podobny problem, z tym, że tylko on jest zajęty. A jak pokazać.. hmmm.. wydaje mi się, że do tego nie trzeba słów- gesty, spojrzenia, mimika- tym wszystkim można dać wiele do zrozumienia drugiej osobie...

Gość 3goska
Dominik 1000 taka prawda. Kazdy ma do tego prawo. Ale jak to pokazac. rozmowa dawac jakies sygnaly? On jest w trakcie rozwodu a ja w trakcie planowania slubu ale po glebszych przemysleniach stwierdzilam ze nie chce byc z tym facetem i teraz czekam az wroci z wyjazdu zeby z nim o tym pogadac.

Gość Sarit22
No oczywiście, że nie wszyscy zdradzają! Obserwując jednak otoczenia i co się dzieje na świecie stwierdzam, że pozostał jeszcze mały % nielicznych uczciwych ludzi ;)

Gość 3goska
Co niektorzy widze ze lubia sie innym nikiem podpisywac!!!

Przede wszystkim na wszelki wypadek nie rezygnuj ze ślubu. Jak ci się nie uda z tym nowym to chyba nie chcesz zostać na lodzie? Jak już będziesz mialą męża to wtedy zacznij się brać za tego kochanka. Nieśmiałość nie ma tutaj nic do rzeczy, twój popęd seksualny sam zrobi swoje i w końcu go przelecisz.

Przede wszystkim na wszelki wypadek nie rezygnuj ze ślubu. Jak ci się nie uda z tym nowym to chyba nie chcesz zostać na lodzie? Jak już będziesz mialą męża to wtedy zacznij się brać za tego kochanka. Nieśmiałość nie ma tutaj nic do rzeczy, twój popęd seksualny sam zrobi swoje i w końcu go przelecisz.

Gość 3goska
co niektorzy pokazuja tu wlasnie jacy sa szczegolnie ci ktorzy takim samym nikiem sie podpisuja

Gość 3goska
Eh ja juz nie wiem co robic. Wezme slub i co mi po tym jak chwila i rozwod bedzie albo bede w tym zwiazku nieszczesliwa siedziala.

Męża masz od tego żeby zapewnił ci poczucie bezpieczeństwa, stabilizacji, żebyś zawsze mialą gdzie wracać. Od kochania, seksu będziesz miałą kochanka jak każda kobieta.

Gość dawanie dupy jest to pewna
dominik nie bądź taki mądrala :D

Gość 3goska
Jak rura swedzi to nie ma bata:(

Gość 3goska
Jak hula hop nie dziala to juz nic nie zadziala..chyba bede musiala sobie poszukac innego gacha:)